Да, запознат съм. Но услугата включва инсталация и покупка, евентуално ако клиентът иска нещо допълнително, се заплаща.А запознат ли си как се доказва компротиран сертификат и как се предявяват претенции за зазтрахователно обезщетение. Редактирай си поста защото половината от написаните неща не са ти ясни.
На моя браузър , на който си зарежда нормално сайта в един момент не иска - дава някаква грешка и не зарежда . Даваш рефреш и сайта пак тръгва. Прави го отвреме на време не постоянно. Слагам безплатния сертификат - проблема повече никога не го виждам. Та след като безплатното работи без проблеми , се чудя кой ще си купи....Проблем при инсталацията на ca-bundle предполагам че е било под точно определени браузъри и версии на OS. Не е от сертификата а от инсталацията на сървъра. Дори не е свързано с интеграцията в сайта. Просто грешно подредена удостоверителна верига
....Та след като безплатното работи без проблеми , се чудя кой ще си купи....
За да работи в 99 процента от времето съм го инсталирал добре. Просто комодото сдаваше багажа понякога.тои който знае разликата, как да си го инсталира правилно и как да го интегрира правилноАко помниш каква е грешката и дадеш повече информация можем да развием отделна тема и да ти кажа къде е бил проблема и как се отстранява. Подал съм репорт на темата , за да могат админите да отделят моите и твоите мнения в отделна тема, за да не спами "услугата"