Сайтът се продава все още.
Виждам, че отдавна няма диалог... има ли продажба?
Домейна ти ако го задържиш, можеш да му вземеш доста добра цена в бъдеще....
Хора, тази злоба и завист вредят повече на вас, може да помислите да вземете адекватни мерки...
Като струва 50лв що не си го купиш???
Относно мнението, администраторите са решили тук да цари пълно "свобода на словото", което също няма да доведе до нищо хубаво за форума, както в другия, който беше прекалено затегнат. Чудесно - възползвай се от правото ти дадено от администраторите.Вредно е да наричаст реалистите, злобни и завистливи. На кое да му завиждам? На домейна? Всеки има хубави домейни. За кое да злобя? Пак не виждам причина, просто си изказвам мнението.
Е значи не струва 50лв, сложно ли е?Защото не ми го продава. :shock:
За какво просто пишеш, само и само да почнем да спорим?
Човека иска 850 лева, аз казвам защо не струва толкова и предлагам 50 лева. Ти не предлагаш нищо, а само си чешеш езика тук, а тоя се меси от нищото и ме пита някой идиотски въпрос.
Айде обясни ти що струва 850 лева, недей гледа той колко иска, аз мога и за камък за искам 1 милион. Давай факти, освен че домейни като тоя са се продали за еди колко си, което по същата логика, едни акции никога не трябва да поевтиняват, защото вчера точно тези същите са се продавали на еди колко си.
Както казах, аз си казвам защо и колко си струва, вие просто спамите, като даже не може да обясните защо едно нещо струва еди колко си. Плюс това аз имам желание да го купя, а вие нямате.
И кво, всеки който има пари да купува надценени неща, то такъв човек няма как да направи пари на първо място.
Другото, отново ти казвам, айде кажи като си толкова отворен, оправдай тази цена, защото аз предлагам цена и си казвам защо според мен е толкова. Ти като не си съгласен, вместо да плюеш (признак на злоба), ще кажеш и ти като с мен, ще си дадеш аргумента. Спориш като селянин, който се мисли за интелигентен, аз може да псувам, но си споря както си трябва и си му го казвам на човека както реално си седят нещата.
Той може да си иска и 10 000 лева, пазара определя колко струва едно нещо, а не той. Както виждаш, 2-3 пъти вече е свалил цената, пазара си го казва, никой не го купува на тая цена. Пазара си е много по-умен отколкото ти или аз, така че няма какво да се правиш на интелигентен, защото не си кой знае кво.
Аз за мнението, това е форум пич, ако не ти отърва, няма да участваш, това е. Ако го пусне на търг, ще говоря с парите си, така ще си пиша, ако някой не се кефи, да ходи някъде другаде, поне докато не съм баннат.
:lol: че ти беше първия, който ме нарече злобар, аз просто ти падам на нивото, защото мога да те бия и там.