Scanolions
Member
Искам да попитам хората, които използват и са използвали този хостинг какви са ви впечатленията, защото гледам че предлагат малко дисково пространство 10-20ГБ, а аз постоянно качвам снимки и ме притеснява какво ще стане ако се напълни има ли шанс да се увеличи с допълнителни 10ГБ ? Интересува ме какви лимити на процесорно време предлагат на 24 часа никъде не можах да открия и има ли inodes ограничения ? Сървъра Apache ли е само или Nginx ? И на последно ме интересува контролния панел Cpanel ли е ? Не съм много запознат с хостингите и викам да попитам вас по запознатите, защото сега съм на ICN на икономичен план и имам проблем с adsense и search console. Adsense ми пращат писмо, че сайта не работи нямат достъп до него, а от search console когато натисна да обходи бота понякога има достъп до сайта и то частичен до някои файлове пак няма достъп или изобщо няма достъп и мисля че проблем идва от сървъра, защото като тествам с PageSpeed ми дават забележка, че сървъра се бави с 0,80. И ми се струва, че правят някакви шашми с процесорното време само и само да мина на бизнес плана, защото имам 11 плъгина и вечерно време като нищо не се прави по сайта ми прави 24 минути процесорно време. И така чакам мненията ви за този CooliceHost