MsGeR
New Member
Ех ето ви още една полезна статийка
Реализирана със съдействието на Интернет Реклама ООД и Онлайн Преводи
Реализирана със съдействието на Интернет Реклама ООД и Онлайн Преводи
Щом си с InternetExplorer Ще го търпишCrAzY-MaST каза:офф:
абе тая реклама - адсенс е много гадна... нещо кода ли не е наред, така ли е направена незнам, но мига постоянно и се появява и горе в ляво... и в други сайтове съм попадал на такова нещо :shock:
mozillaMsGeR каза:Щом си с InternetExplorer Ще го търпишCrAzY-MaST каза:офф:
абе тая реклама - адсенс е много гадна... нещо кода ли не е наред, така ли е направена незнам, но мига постоянно и се появява и горе в ляво... и в други сайтове съм попадал на такова нещо :shock:
аз съм побликувал там една статия - не мисля че е лоша, но минаха няколко дни и не беше удобрена(проверена) питах администратора, той каза нещо от сорта на "проверяват се" и го зарязах сайта...Fishy каза:Здрасти на всички в този бранш. Имам едно въпросче, което се отнася до сайта BGReporter. В събота един приятел, който тепърва започва да се занимава с онлайн печелене на пари е публикувал няколко наистина добри статиики (по моему), но и до момента те не са одобрени (в сайта пише, че статиите се одобряват всеки работен ден от 8,30 до 18,00. Въпросът ми е следния и е отправен, към хора, занимаващи се с този вид дейност- Дали ако публикуваш материал през почивен ден или извън работно време той се записва в базата данни и след това бива проверен, или материали могат да се публикуват само в работно време ?
Благодаря за отговора!