според вас от сайт с над 40 000 уникални от които 2/3 -т и са от чужбина
като чужбина включва от америка порез цяла европа до таджикистан
но повече от една трета е американски и западен трафик
ако сложа товачудо ще се изкарват ли пари добри ?
Здравейте,
Честно казано не чаках да ми платят, защото ми се струваше нереално за толкова дена толкова пари
Днес, сутринта поисках плащане (нарочно за да видя дали наистина плащат) и преди малко гледам,че съм ги получил парите,страхотно нещо.
Има няма за 4-5 дена съм ги направил тези $$$ и то почти с български трафик, ако имате сайт с чуждестранен трафик тогава ще играят тройни по големи суми.
CPALead, LLC. Completed Details $351.00 USD
Имах 438$ от които 20% ми удържаха, затова че сега ги поисках,
Ето който иска да се регне рефералния ми линк: cpalead.com/apply.php?ref=39992 и да ми пише по скайпа за да му обясна подробностите
Ако може някой да каже, какъв процент от посетителите на сайта попълват survey? Разбира се това зависи от сайта и какво точно им предлагаш но ме интересува някакъв ориентировъчен процент.
Surveys Added Today: 0 как да добавя нови surveys ?!
А някой може ли да ми каже за какво се използва събраната информация при попълване на тия "surveys"?
намери си хубаво usa прокси или vpn и така влизайМерси
А може ли да ми дадете пример на CPAlead страница, в която да попълня това проучване и да се добера до премиум съдържанието. Видях че на първа страница има, но непрестанно пише че за тази държава няма в момента. Искам точно да видя как протича процеса на попълване и пренасочване към заключеното съдържание.
Поздрави.