И при мен е така , регнах сайта в бая директории , резултат - никакъв.То затова и пробвах с прокси , да не би случайно да не се показват сървей-ите.По трудно е отколкото си мислех. Много се бях надъхал от коментарите, ама май само онлайн филмите печелят. Пълна скръб, цял ден нямам нито един леадс..
Искам да попитам аз.. Имам уордпресс блогче.. И когато публикувам линк в самата статия в source кода се вижда въпреки,че има CpaLead? На какво се дължи това.. и как мога да си скрия линковете примерно.. защото аз давам линк : ''Гледай този филм от тук" .. Примерно ... или ще сложа едно embed видео,някой ще влезе в сорса и ще види урл-то хаха.. ? ?
Използвай CPALead Gateway плъгинИскам да попитам аз.. Имам уордпресс блогче.. И когато публикувам линк в самата статия в source кода се вижда въпреки,че има CpaLead? На какво се дължи това.. и как мога да си скрия линковете примерно.. защото аз давам линк : ''Гледай този филм от тук" .. Примерно ... или ще сложа едно embed видео,някой ще влезе в сорса и ще види урл-то хаха.. ? ?