Единия линк е отишъл на майната си, сиреч - от 2ра страница на 4та, другия линк от 5то място на 7мо, явно нещо тоя пингвин не ги обича тия линкове, знам ли и аз.
Остана ли нещо за разграбване?
Не можах да разбера това със снимката?
Компютърно ли е или на ръка го правиш ?
и да попитам, този който е рекламно лице на сайта, някой ваш познат ли е? от екипа ли е или?
Питам да знам как да го коментирам после за да няма сърдити
Само два са ползвани до момента. Само ми дай детайлите и ще го пусна.Mnogo polojitelna tema. Moga li da vzema wiki,ako ima. Izv se za latinicata
Възможно ли е моя снимка (примерно от дискотека) да ми изрежеш муцуната и да я направиш да изглежда все едно съм сниман в студио? Само, че не искам да публикуваш резултатите никъде, затова съм готов да платя за тази дискретност. Направо ми прати цена за 4-5 такива снимки да ги обработим евентуално, за да мога да избирам.
Надали ще имам време, но се радвам, че си пуснал конкурс във форума с доста прилична награда, вместо обичайните 10-30-40 лв.Също така видях, че изработваш лога, можеш да вземеш участие в конкурсът ми при желание.
Що пък да не важи.. дай снимката и ще я направим.жалко, че толкова късно се натъкнах на темата предложението за рисунка от снимка важи ли още, много ми хареса тази, която видях тук и също бих искала