Torbalan Trolski
Well-Known Member
Не се прави на улав. Това, че си бартеросал нещо не означава, че някой ти е платил пари за плявата, която бълваш.Справка - itrader. Някой го е оставил сутринта просто така викаш?
Не се прави на улав. Това, че си бартеросал нещо не означава, че някой ти е платил пари за плявата, която бълваш.Справка - itrader. Някой го е оставил сутринта просто така викаш?
Стига бе, момче спри да се излагаш. Защо продължаваш да го правиш? Мазохист ли си? Видно е, че при тази "сделка" си бартеросал статийки за някакъв блог в блогспот. Това критерии ли е? Гордост ли е? Доказателство за качество ли е?:Още една успешна сделка. Специални бонуси като инфографики Ви очакват с някои от продуктите
Колегата е доволен, значи е качествено...Стига бе, момче спри да се излагаш. Защо продължаваш да го правиш? Мазохист ли си? Видно е, че при тази "сделка" си бартеросал статийки за някакъв блог в блогспот. Това критерии ли е? Гордост ли е? Доказателство за качество ли е?:
Няма да съжалявате, ако поръчате статии от мен! Днес оставих зад гърбя си още 3 доволни клиента и скоро ще има още готови статии.
Балкана има един спомен,
има едно име, що вечно живей
и в нашта исторья кат легенда грей,
едно име ново, голямо антично,
като Термопили славно, безгранично,
що пише съдържание идентично
и е нещо неархаично
Ето малко за уменията ми на поет - доказателство, че съм поет по професия и копирайтър по душа ( или май беше обратното )
О, когозаблуждавам, не ме бива в поезията, един път като четях едно мое стихотворение един мъртвец се обърна в гроба и едно прасе умря междувременно....
Но ми се роди още един стих
Добър поет съм аз,
прасета гинат щом чуят за вас,
а прасета като чуят за мен идват с пълна гаС,
че поезия да ръся, сладка като праС
накрая ще кажа само едно:
За бога братя, купувайте!
Междувременно се колебая дали да не премахна това мнение....но се надявам подобен начин на представяне да Ви хареса и да Ви бездейства. Опа, май се напих без да съм помирисвал алкохол :lol:
Ей, пикльо малък, вече тотално се оля, то не беше един ник, то не беше друг, то не беше една тема, то не беше друго извинение, то не беше изцепка след изцепка!
Ама да се подиграваш с Вазов, да преписваш и да си преписваш негови произведения за светинята Шипка - тук вече не мълча. Долу ръцете, Ивайло ли си къв си, крайно време е да напуснеш тотално този форум по един или друг начин. Само веднъж съм давал червено, не че имам много пауър, но вземи и ти.
Нали щеше да напуснеш темата? Кажи чесно, какви са тези безуспешни опити да ми провалиш темата? Защо? Защото не можеш да ме изнудваш?
Бизнесмен съм. Учил съм английска филология. И то не в България. Доволен ли си?Кажи сега по професия какво си последно? Пък това за Вазов ти си се излагал, не аз.
-писател?
-земеделец?
-бизнесмен?
-програмиАтор?
-поет?
-биопроизводител?
-чукундур?
ROFL! Ивайло, да препродадеш подарен домейн не е правене на бизнес, а мишкарство.Бизнесмен съм. Учил съм английска филология. И то не в България. Доволен ли си?
Ще те оставя да предположиш. Жокер: самочувствието ми съвсем не е дошло от въздухаКъде си я учил тая английска филология бре?
Ето я прословутата почупена от сняг кола...Къде си учил бе путьо? Нека позная - Харвард? Кеймбридж?
Това е твоя еквивалент, обаче в twitter
Няма случайни неща, 99% от глупости са нагласени.Къде си учил бе путьо? Нека позная - Харвард? Кеймбридж?
Това е твоя еквивалент, обаче в twitter