Тва ебавка ли е? Всички с по 50К и видимо ресната класация, doge_coin 500К?
Е няма как, учим се в движение, точно заради ливириджа трябваше да се удължи времето, а за класирането - резетването беше неволна грешка.Левъриджът - бъгнат, класирането - реснато, срокът на играта - удължен. Разбирам, че е нещо ново, но според мен при наличието на някакви парични награди и точно уречен срок на играта, такива неща биха ударили спирачка на доста участници, особено, ако се случват често.
Бате, хвана сутринта точно като нагласях нещата мисля, директно на production build-a. Вмомента всичко buy/sell освен в базата, се пази и в json файл, за да може да се траква всичко. Извинявам се за резета, но от играчите до онзи момент, имаше точно двама, над 50 000$, всичко друго беше назад, както казах, учим се в движение за съжаление.Левъриджът - бъгнат, класирането - реснато, срокът на играта - удължен. Разбирам, че е нещо ново, но според мен при наличието на някакви парични награди и точно уречен срок на играта, такива неща биха ударили спирачка на доста участници, особено, ако се случват често.
Резетни си ги от профилаколега зареди малко пара, че съм на -2,900...
@partytime беше пуснал 50лв за наградата. Миналата седмица го контактнах по мейл и му върнах парите, да не остане някой с впечатлението, че съм прибирал пари за награден фонд и ще остане за мен.
60 не са никак малко