Какво е CryptoTab Browser
CryptoTab е гъвкаво решение, което ви предоставя всички инструменти за изследване и навигация в мрежата. Той също така има цял пакет уникални функции, което го прави наистина открояващ се сред конкурентите.
5 причини да използвате браузъра CryptoTab Browser
- Печелете, докато сърфирате в мрежата
- Най-бързият вграден алгоритъм за копаене
- Превключете към новия браузър с едно щракване
- Насладете се на всичките си любими разширения за Chrome
- Използвайте CryptoTab на всичките си устройства
Така това е на кратко обяснение, ако искате цялото описание тук :
https://bit.ly/37XBIRj
===================================================================================================
Аз лично го ползвам, browsera - е като google chrome !
за момента не съм въвел лични данни в него
ползвам го за youtube , филми и копаене естествено
за момента копая със 2 машини и доста добре върви
Копае се с процесора - ти избираш на колко да го натоварваш , аз лично като не използвам компа го давам на макс !
Така де ако искате да го изтеглите :
https://bit.ly/37XBIRj
===================================================================================================
Естествено програмата има и Affiliate, което позволява да си изградите мрежа и да копате всички заедно тогава нещата стават доста по интересни
защото всеки печели - този който ти е дал възможност да се възползваш от програмата и от това ти да си изградиш и мрежа - ако искаш де - но в интерес
на истината това работи само..... аз си казах защо не нека си копа - доста такива програми знам но тази ми се струва най удачна - ресърчнах в интернет за
мнения - никъде не видях някакво лошо мнение .
А и според мен BTC ще вдига левела все повече !
Ще се радвам, да споделите мнение и вие - ползвали ли сте го ? мислите ли да го ползвате и тн....
п.с. да знам че ще кажете няма такова нещо - така да генерира пари без да се полагат усилия / така е / но според мен и за това са машините(компютрите,скриптовете към тях и тн.. ) и мисля че трябва да променим това си мислене
Хубав и усмихнат ден !!!