glndrk
Well-Known Member
От: Dell Inspiron 7737 - коментари?
Хм. Като цяло темата ти е много грешно започната. Чак на 20 мнения научаваме, че ти трябва и Уин. А иначе, като изключим Уин-а това е най-добрия процесор с най-доброто видео за тези пари
П.С. Като казах вчера, че Latitude повече ме кефи от вътре имам в предвид това
Не знам дали ти прави впечатление примерно как е реализирано охлаждането на Lalitude (горе), но това е съвсем нормално понеже те са от различни класове. Съответно Inspiron е ниския клас
това не бих го взел, заради процесора, видео картата и линукса. като му купа вин и идва на цената на този дето аз съм харесал.
Сега като гледам мненията почвам да се чудя за този: http://laptop.bg/laptops-dell-Inspiron_7737-dell_inspiron_7737_5397063477425 и почвам да се чудя тази резолюция дали е добре на 17 монитор, защото на 15.6 определено не става. Лошото е че не се сещам къде може да има такъв изложен някъде да го видя преди да го купя.
Какво ще кажете за горната машина?
Хм. Като цяло темата ти е много грешно започната. Чак на 20 мнения научаваме, че ти трябва и Уин. А иначе, като изключим Уин-а това е най-добрия процесор с най-доброто видео за тези пари
П.С. Като казах вчера, че Latitude повече ме кефи от вътре имам в предвид това
Не знам дали ти прави впечатление примерно как е реализирано охлаждането на Lalitude (горе), но това е съвсем нормално понеже те са от различни класове. Съответно Inspiron е ниския клас