Еми темплейтите са правени от професионалисти и са много по готини от нещо което някой ще направи с обикновенни познания. Аз сега дори си преработвам един темплейт и скоро ще го пусна в действие :wink:DeyanMarkovski каза:Хахаха как ще забравя да ви го покажа, даже ще ви извикам всички във форума да дойдете да ми кликате по рекламите за да ми напълните джоба
Между другото тоя темплейт дето съм го спечелил с какво е по-добър от безплатните? Щото аз с темплейти не съм се занимавал никога. И какво ще ми помогнат тия темплейти? Не е ли по-добре да си правя сайта с Web Page Maker, фашташ, дърпаш, пушташ и готоо ей то го сайта.
Тая събота и неделя си сядам на д-то и ще си го преработя дано се получи хора пожелайте ми късмет :wink:Blinky каза:Е, а аз си мислех че смеха носи дълголетие,, не ми разбивайте илюзиите, моля :lol: А онова за мечката с цицата не е ли от този тип. Леле колко съм зле още немога да си го избия от главата.
Момчета и момичета започвам да се бъгвам. :shock: Много е яко че си водиме разчупени разговори. Евалата на всички тук.
А колкото до роботите, в понеделник като си ги получиш те чака много работа, но си имаме и човек с опит вече - Anabel.