DHL не струват май

devilx

Well-Known Member
Поръчвам си 4 таблета на 17.09.14 през Alibaba(aliexpress) пише доставка 2-5 дена и процесинг тайм 5 дена.. на 19 ми пише че трябва да платя допълнителни 37 долара за доставка до мойто насело място. Затова сменяме адреса с голям град да мога да ползвам безплатната доставка. На 20.09.14г. получавам от продавача проследяващ код от DHL , на който пише единствено

Saturday, September 20, 2014LocationTime
1Shipment information receivedHONG KONG - HONG KONG11:57

След което никаква информация до днес.. Та какво следва да направя , да чакам ли просто?

Уж плащам за експресна доставка а се забавиха вече 2 седмица..

От: DHL не струват май

Ако нещо се получи забавяне винаги се свързвам с продавача на лично съобщение и в повечето случаи получавам отговор. Ти попита ли продавача защо се получава това и дали може да ти даде повече информация къде е пратката.

От: От: DHL не струват май

Да питах го , но той повтаря едно и също само, че китайските митничари са стегнали много износа и вноса, щото скоро са открили наркотици и фалшиви пари.

Ако нещо се получи забавяне винаги се свързвам с продавача на лично съобщение и в повечето случаи получавам отговор. Ти попита ли продавача защо се получава това и дали може да ти даде повече информация къде е пратката.

От: DHL не струват май

Ами свържи се с продавача. Аз лично съм много доволен от DHL. Поне човекът на който попаднах се държа много добре с мен. Утре може да им пишеш и на тях. Щом пратката е изпратена вече, по-вероятно е те да ти дадат най-точна информация.

Горе