DirSubmit - програма за полуавтоматично събмитване в директории
Здравейте, преди много време @Borisov пусна iSOCBOX, за полуавтоматични регистрации и публикации в български социални мрежи. С течение на обстоятелствата си направих такава система и за мен. Реших да направя втора, която е за директории.
Интересувам някой има ли желание да закупи и ползва система на същия принцип, но за Български директории.
Попитаха ме колко би струвало такова нещо. За сега не съм решил, но имам замисъл за около 10 - 20$ пълен достъп без ограничения, включително обновленията.
Засега замисъла е да се започне в български директории, а след това да се добавят и EN такива. Разбира се ще има файл, който ще се стартира, там ще можете да запишете данните за сайта, който искате да събмитнете и бутон за стартиране. След това единствено ще въвеждане кепча (captcha ) кодовете. Засега идеята е да има вход и всеки да има свой потребителски панел, където ще може да следи кои сайтове е публикувал и други опции. Ако имате предложения, моля дискутирайте в постовете!
Ако някой проявява реален интерес към такъв продукт може да ми пише на лично с е-майл за контакт, ако евентуално пусна програмата на пазара. Това може да стане само ако има интерес от потенциалните потребители.
Последно редактирано: