DOMAIN BROKERAGE

dnc

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
20   0   0
Здравейте,

мисля, че повечето от вас знаят, че от около година се занимавам с продажба на домейни, като постепено се опитвам да превърна хобито си в бизнеес и това да е основното ми занимание за в бъдеще.

Логична стъпка беше да предложа и услугата DOMAIN BROKERAGE. Ще предложа на собствениците на домейни услуга която не е нова, но в същото време не е и много разпространена в България. Вашите домейни ще бъдат предложени на съществуващи бизнеси или домейн инвеститори, които могат да развият домейна и да го превърнат в реален бизнес, като в същото време са склони да платят справедлива цена за него.

Целта ми е не просто да изпращам мейли тук и там, а да достигна до хората вземащи решение, като предварително ще бъдат отсяти най-подходящите потенцялни купувачи за всеки определен домейн.

Какво получавате Вие:

- Няма предварителна такса или комисионна, плащате когато домейна бъде продаден ( комисионна 20% от продажната цена )
- Домейна Ви ще бъде качен на сайта
- Ще бъде споделен във няколко Фейсбук групи, както и в Туитър и ЛинкедИн
- Ще бъде добавен в нюслетър
- Безплатен Ескроу - прехвърляте домейна след потвърждение, че парите са получени!
- Прозрачност, постоянна комуникация по време на продажбата
- Домейните ще бъдат публикувани с опция "Направи Оферта" с цел да бъде получена максимална цена
- Всяка получена оферта за конкретен домейн ще бъде съгласувана с вас, преди да бъде приета

Какви домейни са подходящи:

- Задължително .СОМ
- 1, 2, 3, 4, буквени .СОМ Пример: QV.com, VRTU.com
- 5, 6, буквени брандабъл или съществуваща дума от речника ( Английска ), да са мелодични и да бъдат лесни за произношение и изписване. Пример: Ofavo.com, Сloud.сом
- Една или две думи, Английски, които имат смисъл

Какво трябва да направите за да публикувам Ваш домейн:

- изпратете имейл на: [email protected] с вашият домейн или домейни
- задължително е вие да сте собственик на домейна
- напишете възраста на домейна и къде е регистриран
- да предоставите имейл и телефон за връзка с вас по всяко време
- да ми кажете домейна публикуван ли е някаде и на каква цена

Запазвам си правото да не публикувам домейн/домейни ако преценя, че не са подходящи

Ако имате въпроси пишете в темата, а домейни изпращайте на посочения имейл.

Поздрави
Димитър

От: DOMAIN BROKERAGE

Здравей,
Според мен много добра и полезна бизнес тема. Според мен вече е изключено да намериш и регнеш LLLL.com, но защо не работиш ѝ с 6,7,8 N. com ? Така ще има по-голям избор за купувачите.
Даваш ли безплатна експертна оценка на предоставените ти за продан домейни? Благодаря!

Всякакви домейни са добре дошли, стига да са .СОМ

Благодаря на хората свързали се с мен до момента.

Аз не съм експерт, но мога да си кажа мнението, всички са добре дошли с въпроси, ако мога да съм полезен ще се радвам.....

Пожелавам ти успех на услугата. И кратки домейни все още могат да се закупят по форуми и сайтове важното е после да се препродадат на печалба ;)

Пожелавам ти успех на услугата. И кратки домейни все още могат да се закупят по форуми и сайтове важното е после да се препродадат на печалба ;)

Мерси,

Така е прав си, аз имам няколко случая кгато съм купувал от форум или ибей, за по 7-20 долара и съм ги препродавал за над 150, дори сега имам купувач за един домейн купен за 35, а офертата е за 450, но целта ми е да мина в друга ценова граница, затова и пуснах услугата, може някой тук да държи хубав домейн и да не може да го продаде.

Ще видим, благодаря все пак :)

Мисля си, че мога да пробвам с 1-2 домейна, но имам питанка. Да речем че ти пратя домейн за продажба и дори те насоча за евентуалното му предназначение, колко време ти трябват "ексклузивните" права за него? Т.е. примерно пробваш 4-5-6 месеца и ако не стане след това мога да си го листвам по другите сайтове.

Мисля си, че мога да пробвам с 1-2 домейна, но имам питанка. Да речем че ти пратя домейн за продажба и дори те насоча за евентуалното му предназначение, колко време ти трябват "ексклузивните" права за него? Т.е. примерно пробваш 4-5-6 месеца и ако не стане след това мога да си го листвам по другите сайтове.

Мислил съм по този въпрос, но за сега смятам, че е удачно просто да ме уведомиш къде си ги пуснал за продажба и на каква цена, все пака няма да е добре да предлагам нещо за 2 или 3к а то да е пуснато за продажба за $150.

Най-удачно е ако ги пуснеш за продажба на няколко места с опция "make offer", така ще съм застрахован и аз и ти.

Благодаря на всички писали ми до момента, мисля че съм върнал отговор и никой не е пропуснат.

Домейните, които смятам, че мога да продам и си заслужават съм започнал да ги качвам на сайта и да ги промотирам тук там, просто ми трябва технологично време да им направя "лого".

Когато имам оферта за даден домейн ще се свържа със собственика за да я обсъдим, винаги той ще има последната дума....:)

Всеки с хубави .СОМ домейни е добре дошъл, ще се радвам и на по-старички сомове :), макър че новорегистрираните също вървят прилично на цени до към $500

П.С ако съм пропуснал някой и не съм му върнал отговор да пише

Поздрави и лека седмица

Здравейте, каква е реалната цена на домейн с Estibot 620 долара?

Горе