Здравейте,
мисля, че повечето от вас знаят, че от около година се занимавам с продажба на домейни, като постепено се опитвам да превърна хобито си в бизнеес и това да е основното ми занимание за в бъдеще.
Логична стъпка беше да предложа и услугата DOMAIN BROKERAGE. Ще предложа на собствениците на домейни услуга която не е нова, но в същото време не е и много разпространена в България. Вашите домейни ще бъдат предложени на съществуващи бизнеси или домейн инвеститори, които могат да развият домейна и да го превърнат в реален бизнес, като в същото време са склони да платят справедлива цена за него.
Целта ми е не просто да изпращам мейли тук и там, а да достигна до хората вземащи решение, като предварително ще бъдат отсяти най-подходящите потенцялни купувачи за всеки определен домейн.
Какво получавате Вие:
- Няма предварителна такса или комисионна, плащате когато домейна бъде продаден ( комисионна 20% от продажната цена )
- Домейна Ви ще бъде качен на сайта
- Ще бъде споделен във няколко Фейсбук групи, както и в Туитър и ЛинкедИн
- Ще бъде добавен в нюслетър
- Безплатен Ескроу - прехвърляте домейна след потвърждение, че парите са получени!
- Прозрачност, постоянна комуникация по време на продажбата
- Домейните ще бъдат публикувани с опция "Направи Оферта" с цел да бъде получена максимална цена
- Всяка получена оферта за конкретен домейн ще бъде съгласувана с вас, преди да бъде приета
Какви домейни са подходящи:
- Задължително .СОМ
- 1, 2, 3, 4, буквени .СОМ Пример: QV.com, VRTU.com
- 5, 6, буквени брандабъл или съществуваща дума от речника ( Английска ), да са мелодични и да бъдат лесни за произношение и изписване. Пример: Ofavo.com, Сloud.сом
- Една или две думи, Английски, които имат смисъл
Какво трябва да направите за да публикувам Ваш домейн:
- изпратете имейл на: [email protected] с вашият домейн или домейни
- задължително е вие да сте собственик на домейна
- напишете възраста на домейна и къде е регистриран
- да предоставите имейл и телефон за връзка с вас по всяко време
- да ми кажете домейна публикуван ли е някаде и на каква цена
Запазвам си правото да не публикувам домейн/домейни ако преценя, че не са подходящи
Ако имате въпроси пишете в темата, а домейни изпращайте на посочения имейл.
Поздрави
Димитър
мисля, че повечето от вас знаят, че от около година се занимавам с продажба на домейни, като постепено се опитвам да превърна хобито си в бизнеес и това да е основното ми занимание за в бъдеще.
Логична стъпка беше да предложа и услугата DOMAIN BROKERAGE. Ще предложа на собствениците на домейни услуга която не е нова, но в същото време не е и много разпространена в България. Вашите домейни ще бъдат предложени на съществуващи бизнеси или домейн инвеститори, които могат да развият домейна и да го превърнат в реален бизнес, като в същото време са склони да платят справедлива цена за него.
Целта ми е не просто да изпращам мейли тук и там, а да достигна до хората вземащи решение, като предварително ще бъдат отсяти най-подходящите потенцялни купувачи за всеки определен домейн.
Какво получавате Вие:
- Няма предварителна такса или комисионна, плащате когато домейна бъде продаден ( комисионна 20% от продажната цена )
- Домейна Ви ще бъде качен на сайта
- Ще бъде споделен във няколко Фейсбук групи, както и в Туитър и ЛинкедИн
- Ще бъде добавен в нюслетър
- Безплатен Ескроу - прехвърляте домейна след потвърждение, че парите са получени!
- Прозрачност, постоянна комуникация по време на продажбата
- Домейните ще бъдат публикувани с опция "Направи Оферта" с цел да бъде получена максимална цена
- Всяка получена оферта за конкретен домейн ще бъде съгласувана с вас, преди да бъде приета
Какви домейни са подходящи:
- Задължително .СОМ
- 1, 2, 3, 4, буквени .СОМ Пример: QV.com, VRTU.com
- 5, 6, буквени брандабъл или съществуваща дума от речника ( Английска ), да са мелодични и да бъдат лесни за произношение и изписване. Пример: Ofavo.com, Сloud.сом
- Една или две думи, Английски, които имат смисъл
Какво трябва да направите за да публикувам Ваш домейн:
- изпратете имейл на: [email protected] с вашият домейн или домейни
- задължително е вие да сте собственик на домейна
- напишете възраста на домейна и къде е регистриран
- да предоставите имейл и телефон за връзка с вас по всяко време
- да ми кажете домейна публикуван ли е някаде и на каква цена
Запазвам си правото да не публикувам домейн/домейни ако преценя, че не са подходящи
Ако имате въпроси пишете в темата, а домейни изпращайте на посочения имейл.
Поздрави
Димитър