Паролата трябва да е най-малко 6 символа и да съдържа поне една главна буква и една цифра.
тука губиш половината клиенти
Да, кой си че да казваш на клиента каква да му е паролата?!?Според теб трябва да бъде само 6 символа без другите ограничения?
отделно поръчка в модал е....Възникнал е проблем при плащането на поръчката. Можете да опитате да платите отново от секция Моят профил / Поръчки.
Добре
при втори опит за плащане - 404
Виж файлът 17161
Тия модали изобщо не им хващам логиката, търсенето модал, количката мода, поръчкта и тя.
Мога ли под бутона Купи да сложа словом колко е спестената сума ако продукта има намаление?
EROR 500
В момента някой генерира голямо количество трафик и първата една минута докато се задействат процесите по увеличаване на ресурсите е възможно да се счупи някой заявка. Точно това е и най-якото на dreamshop.io, че всичко работи супер умно и дори през ноща да се генерира някой атака няма да има никакви драми със системата.
Мойте 5 стинки.
Това е най-дразнещият магазин, който съм виждал. Ако исках да си купя нещо оттам - при тия натрапващи правила създателите щяха да получат мейл с много поздрави на родата.
Първия път не тръгна, както и да е.
Задължава ме да си ъпдейтвам браузъра, аз пък имам причини да не го правя.Как пък никой досега в нета не почна да ми се кара, че съм на стара версия, баш на хора от които очаквате пари почвате да се карате от вратата още.
Ако и туй за паролата е вярно, 6 символа голяма малка и не знам какво... Никой не го ебе за акаунта дето го задължавате да прави, че и да го вардиш от брутфорс на паролата.
Един хубав магазин може да работи и без да си правиш регистрация. Да не споменавам имена, ама всички големи я имат тая опция. Дори не можах да стигна до магазина, за да видя така ли е направен, съдя от постовете горе.
Аз не бих си купил и един сапун от който хоства при Вас!
JS не е забранен при мен. Ако си ъпдейтна браузъра ми се чупят сума ти други плъгини. На Линукс съм, Firefox 47.
Както споменах - за регистрацията няма как да знам, набих му хикса на втората минута, и мисля да не се обръщам повече.
п.с. На втората минута щото 2 мин. ми зарежда.
"
Обновете вашия браузър за да използвате нашия сайт.
Нашия сайт използва нови технологии за да бъде бърз и лесен за ползване. За съжаление вашия браузър не поддържа тези технологии.
Инсталирайте някой от най-добрите браузъри за да продължите:..."
Още не сте стартирали, и вече сте претоварени!
Никви оптимизации няма да помогнат, ако се накачулят 100 магазина при вас, и направят черен петък.
Не броя продукти прави един магазин голям.Пич, къде не сме стартирали от 2 години работи платформата с 50 магазина. Просто не сме рекламирали, защото за разлика от всички останали платформи ние работи с ГОЛЕМИ магазини.
От 50 магазина 40 са с над 20 000 - 30 000 продукта, отделно имат интеграции с ERP системи и т.н.
От 2 години всеки месец по няколко пъти обновяваме платформата и то без да прекъсва услугата! Те повечето платформи и 1 път на половин година не се ъпдейтват!
Не броя продукти прави един магазин голям.
Сравни само - магазин с 50К продука и 10 продажби и друг с 10К и 500 продажби, кой товари повече и кой е "по-голям"? Отделно и трафика