@
zoomaniak само не разбрах защо реши да ни просветляваш след като не си разработчик, програмист или там каквато е модерната в момента дума за хора разработващи платформи.
Извинете ме. През седмицата съм зает и вечерно време съм полу-активен. Та въпроса ти е много сериозен - но не е зададен правилно - поне според мен.
Правилният въпрос е:
- Защо Стаменов трябва да разбираш от всичко и да се изказваш навсякъде - без да ти е диплома или експерт.
Правилният отговор е:
- Защото Аз съм човека с парите? Ако не разбирам от нищо и вярвам на всеки програмист - фирма и предложение - как ще развивам парите си. Човека с парите меко казано - много меко казано трябва да разбира от цялата вселена или да наеме специалисти и да си плати като ПОП - за да му станат нещата ясни. Щото иначе вярва на следните неща:
1. Няма значение платформата - важна е бързината.
2. Няма значение колко плащаш - важно е какво ти обещават програмистите.
3. Няма значение договора
- щото може и без договор.
4. Няма значение Адвокатите - щото на другата фирма Адвокатите са по-хитри и по-добри. Пък и не съм чел ситният текст..........
5. Няма значение бюджета - като не знам какъв оборот гоня
търся - очаквам.
Да продължавам ли. Мога да го докарам и до 100.
Та фразата е:
АЗ СЪМ ЧОВЕКА С ПАРИТЕ - трябва да знам всичко и да разбирам от всичко и да не вярвам на никой................ иначе парите умреха............. отиваш при програмист и той ти казва:
- Изберете си темплейт
- Изберете си от някой сайт падащо меню или филтри и ще ви ги направим като тях.
- Изберете си дизайн
За кво тогава ти плащам по 50 лв / на час бре джанъм
отиваш да одобряваш избора на копи пейст
бахти шита.
И нещата се усложняват като избереш КЪСТЪМ проект
много яко се усложняват и много пари се завъртат. Никой не иска да програмира къстъм проекти под 15 000 лв........... или ако не разбираш ще платиш на един фрииииилайнсърс 3 000 лв - студентче некво и утре ще си бие шута в САЩ и ти ходи търси кода............
В договора също никъде не пише кой е собственик на КОДА - щото утре моите пари ги препродавате на други клиенти
Свят широк............... сайтове много.