От: DropShipping - Много Печеливш Интернет Бизнес (DSh Vs. Aff)
Zdraveite,
Pyrvo iskam da podnesa moite izvinenia kym u4astnicite vyv foruma za tova 4e pi6a na latinica, s nov laptop sym (otkardnaha mi predi6nia ot kolata predi dva dni).
Nakratko moite komentari po tazi interesna tema:
1. Za da moje 4ovek da razvie naistina seriozen e-business, koito se oslanq na dropshipping v US mu e nujna US firma, pove4e ot qsno. Za tazi cel moga da vi prepory4am uslugite na Valis International (internetmarketingworx dot com/valis), proveren, nadejden partnior, a i cenite im sa dosta dobri za tova, koeto predlagat. Ne se pritesnqvaite da zapo4nete korespondencia s tqh.
2. Za da byde naistina uspe6en e-business-a targeta vi trqbva da e US pazara. Moje i da se probvate v EU, no usiliata vi nqma da bydat taka dobre vyznagradeni, dori i pri po visokite ceni na EU pazara. Za tezi, koito ne sa bili nikoga v US, moga da vi kaja 4e ideqta na ikonomikata im se vyrti okolo izklu4itelno nasitenata funkcia na srednostatisti4eskia amerikanec da byde konsumator + ve4e kristaliziralata ideq za pokupki ot e-prostranstvoto.
3. Sre6tnax nqkyde v temata komentar s vypros otnosno dropshipping ot Kitai - 99% izmama, 6te zagubite pari. Daje i da vi predlagat "siguren na4in za razpla6tane" kato PP, ne se vryzvaite. PP ne vi za6titava po nikakyv na4in, ako nqkoi jelae moga da mu obqsnq na dylgo i 6iroko na4ini za razpla6tane ot Asia. Ne e problema v shipping-a. Moge spokoino da izpolzvate HK air mail, Taiwan air mail, EMS - za okolo 7dni stokata e v BG, kato izklu4im lead time na dostav4ika, a i sa dosta evtini. Za ekspresni dostavki mojete da izpolzvate DHL ili TNT, UPS sa skypi. No dogovarqneto s kitaec - realen dostav4ik, ne izmamnik, da vi byde dropshipper si zavisi ot ka4estavata vi na tyrgovec i pazarnata vi strategia.
4. Otnosno na4inite na osy6testvqvane na direktni prodajbi - za men ne sy6testvuva po-dobro re6enia ot t.nar. e-marketplaces. No kakto se kazva tova si e moe mnenie i na4in na rabota, no criticism
). Naistina cenite sa po-niski, no razhodite sy6to, a traffic-a e nesravnim i pomo6ta ot golemite tyrsa4ki e ogromna.
Tova e ot men, ako nqkoi ima vyprosi po gornite to4ki, 6te byda radosten da sym ot polza.
_
P.S. Imam vypros izvyn temata - Nqkoi ima li opit s Ebay Reseller Marketplace?
Blagodarq vi!