Някой има ли примерен договор за dropshipping? Със съответния склад или магазин, който ще изпраща стоките?
Не работя в България но предполагам че има такива. Дори и услугата да не се казва така. Съмнявам се че големите онлайн БГ сайтове които продават и от пиле мляко ( и кисело и прясно) складират в свой склад това което продават. Невъзмойно е просто . нема такъв голям склад. А като цяло моето лично мнение е че в БГ няма интернет търговия и няма да има още около 100-150 години. И пак ще го кажа - просто заради манталитета на българина.
Преценката ти за този вид търговия в Бг. е доста обезпокоителна! Не мислите ли, че все пак българина ще се научи да пазарува в Интернет и има ли някакви статистики за това?:wink:
И още нещо -смятам че под някаква форма този вид търговия все пак го има у нас.
Абе моите наблюдения са, че бг онлайн търговията се развива
малко кофти, че се превръщам в поредния новобранец със въпроси, но...If you could give me a description of the detailed info about your company, it will be deeply appreciated.
не ми допада
Здравейте, занимавам се с дропшипинг повече от една година. До сега продавах през ибеи, но от 2 месеца продайбите ми наляха драстично и в момента дължа доста пари на ебаи за такси и спрях да продавам, вече ми затвориха и акаунта.
Иначе не отнема мн време сяка вечер по-няколко часа са достатъчни. Та да минем по същество. Искам да отворя собствен магазин и да използвам дропшипърите с който работех до момента. Ама нещо хич ме няма в php-то инсталирах си оскомерсе от админ панела е лесно да добавям стоки ама как да променя дизайна на сайта и ми изкарва някава грешка в началната страница нещо немога да се оправя. Някои по запознат с оскокомер да помага ако може
да това не е по темата, отговарях на предния пост и се отплеснах нещо.Ха да си дойдем на думата. Еми бате, така трябваше да почнеш и щеше да получиш много добри съвети. Ама като не искаш да даваш информация без пари ние защо да ти помагаме?
Пусни си една нова тема с проблемите ти и не очаквай в темата за дропшипиг дето няма нищо общо с php проблеми да ти отговори някой.