czar
Active Member
От: От: DropShipping - Много Печеливш Интернет Бизнес (DSh Vs. Aff)
В: Може ли да кажете какъв тип трябва да бъде типа фирммата, и има ли значение продукта, който ще се продава:
Limited Liability Company
Limited Partnership
Fictitious Name
О: Като за начало LLC
В: Много често из интернет срещам реклама на сайтовете WorldWide Brands и Onesource, които са платени. Има ли някой, който се е възползвал от тях и наистина струва ли си да се инвестира в тях? Кой е по-добър?
О: WorldWide Brands
В: Може ли да кажете какъв тип трябва да бъде типа фирммата, и има ли значение продукта, който ще се продава:
Limited Partnership
Fictitious Name
О: Като за начало LLC
В: Много често из интернет срещам реклама на сайтовете WorldWide Brands и Onesource, които са платени. Има ли някой, който се е възползвал от тях и наистина струва ли си да се инвестира в тях? Кой е по-добър?
О: WorldWide Brands
Здравейте на всички, искам да поздравя E-Business за страхотната тема и да му благодаря за изключително ясните и откровени отговори на всички въпроси. Изчетох всички мнения и много се заинтригувах от този тип търговия. Намирам се в Щатите и си помислих, че ще ми е и по-лесно да започна. От година, две се занимавам с малки сделчици по E-bay, но те си бяха между другото, не са ми докарвали значителни доходи, но сега мисля да премина на следващото ниво и имам следния въпрос:
Може ли да кажете какъв тип трябва да бъде типа фирммата, и има ли значение продукта, който ще се продава:
Limited Partnership
Fictitious Name
Не знам дали има и други варианти, с които аз не съм запознат. Май разликата в типа на фирамата е в данъците, които се плащат на края на годината, но не съм сигурен.
Имам и още един въпрос:
Много често из интернет срещам реклама на сайтовете WorldWide Brands и Onesource, които са платени. Има ли някой, който се е възползвал от тях и наистина струва ли си да се инвестира в тях? Кой е по-добър? :shock:
Много благодаря предварително!