Зависи.Някой запознат ли е колко би струвало да се направи E-commerce app за androeid използваш api.
Гледах няколко в codecanyon, но те си вървят с админ панел.
Много истина. И е така. Не знам кои мазохисти си пълнят телефоните с какви ли не апове на магазини и платформи, като имат мобилни версии. За това и моя първи въпрос беше свързан с това дали има вече съществуващ магазин, а следващия ми е дали Мобайл френдли.Зависи.
Ако е от нулата за iOS и Android, ще е хиляди.
Най-вероятно 5 цифри ще удариш, зависи какви функции има.
Защо ти е E-commerce app? Процента хора които ползват апп-ове за да пазаруват, вместо мобилна версия, е много много нисък.
Със сигурност тренда е да се използват все повече app-ове, както и conversion rate-a за е-commerce app-ове е по-добър.Функциите, като на настолен ел. магазин. ландинг, категории, продукти, количка, чекаут.
По-скоро си мислих за нещо опънсорс с доработка. Тези които гледах в codecanyon май не могат да се редактират.
И не мисля, че малко хора ползват апове за пазаруване, просто липсват. Да, все още Гугъл и Фб е интернет, но не винаги ще е така.
Гледам аповете на олх, базар, емаг, абв, карс и т.н. от 100к до 1м+ инсталирания и то само а android.
Да идеята е да е към съществуващ магазин.
Българина все още не е дорасал за PWA, но ще се изненадаш колко много се ползва в белите страни. Спри с това кашонно мислене и излез малко от кутиятаМного истина. И е така. Не знам кои мазохисти си пълнят телефоните с какви ли не апове на магазини и платформи, като имат мобилни версии. За това и моя първи въпрос беше свързан с това дали има вече съществуващ магазин, а следващия ми е дали Мобайл френдли.
Запознат съм и грам не съм изненадан, но както спомена, @Sky , това се случва при един друг етап при развитие на бранда. И предложението ти е най-бюджетно от всичко, което може да се предложи. Според мен авторът е имал предвид или хубрид или нейтив.Българина все още не е дорасал за PWA, но ще се изненадаш колко много се ползва в белите страни. Спри с това кашонно мислене и излез малко от кутията
Може би, но такова опенсорс приложение, няма.API-то е в процес на разработка, може би ще се съобрази и с изискванията на приложението.
Бюджет има, зависи от оферата. Но си мисля, че с едино опънсорс приложение и дорабтоки, ще излезе под 4 цифрена сума.