Изипей не ми е основния бизнес, имам над 20 човека друг персонал, и естествено, че имам счетоводител.Добре благодаря и последен въпрос използвате ли счетоводител за осигуровки фактури предполагам че сте е еоод, съжелавям че така подробно питам но искам да знам всичко да съм подготвена
Здравейте интересува ме как се вземат разрешителни каква трябва да е фирмата абсолютно всичко което може да ли дадете като информацияИмам 4 работещи каси на изипей, ако някой го интересува нещо конкретно да пита
Сигурно има хора тук, които са изготвяли такъв. За теб ли е или за пред компанията, за да ти одобрят плана и да ти позволят?Здравейте! Има ли някой, който е правил и може да ми помогне с информация за Бизнес план на офис Изи пей! Благодаря предварително!
Искам да кандидатствам по една програма от Бюрото по труда. За това ми е нужен бизнес план. С "франчайзинг" не съм на ясно от счетоводната част/нямам представа, колко остава за мен за да го изчисля/. И за рекламата горе долу колко излиза.Сигурно има хора тук, които са изготвяли такъв. За теб ли е или за пред компанията, за да ти одобрят плана и да ти позволят?
Че то има ли някой, който дава ей така пари. В смисъл, все си мисля, че ще му искат нещо разписано или какво точно ще прави в някакъв малко по-официален документ или презентация. А и най-малкото за себе си е добре да има такова нещо. Това, което си писал всеки може да го направи, но е някак много смело. Преди да си разпишеш всичко риска скача многократно от това нещата да не се получат. А и в крайна сметка не е ли идеята да видиш детайлно идеята преди да скочиш.Чак пък БИЗНЕС ПЛАН за офис на Изипей? Смисъл - отваряш, пробваш, ако работи - работи, ако не - закриваш. Тва е.
Искам да кандидатствам по една програма от Бюрото по труда. За това ми е нужен бизнес план. С "франчайзинг" не съм на ясно от счетоводната част/нямам представа, колко остава за мен за да го изчисля/. И за рекламата горе долу колко излиза.
Благодаря за информацията!Доколкото съм чел тук, ако не ме лъже паметта, а може и да ме поправят хората по-навътре в нещата, тези комисионни се договарят лично със самите те - Easypay, и всеки търговец в мрежата им има съответно неговите договорени %-ти. Но пак ще напиша, че не съм на 100% сигурен. А и реално търговец генериращ ХХХХХХ оборот на месец през тяхната система, не може да има равни условия с такъв генериращ в пъти по-малко. Направи първите неща, проучи района, възрастови групи, нужди (то всеки има нужда да си прати някои неща през Easypay, аз лично плащам там данъци, фишове, ваучъри, дори и домейни). Колкото до рекламната агенция, би трябвало да ти предложат неща адекватно на база, че ще оперираш само в дадената локация. И определено да не забравиш да си сметнеш разходите - едва ли ще работиш ти - поне две каси - с по един служител или общо 3ма да се въртят. Все пак ще искат и отпуски. Има какво да разписваш. Не може ли да се разровиш из търговския регистър да видиш някоя такава каса как печели. Ако имаш бележка от тях, там би трябвало да пише юридическото име.
Условията за всички са еднакви и са ти част от договора, не е фиксиран процент защото са много видове операции и много търговци. Целта си е да направиш верния микс от операции за да излезе прилична печалба.Доколкото съм чел тук, ако не ме лъже паметта, а може и да ме поправят хората по-навътре в нещата, тези комисионни се договарят лично със самите те - Easypay, и всеки търговец в мрежата им има съответно неговите договорени %-ти. Но пак ще напиша, че не съм на 100% сигурен. А и реално търговец генериращ ХХХХХХ оборот на месец през тяхната система, не може да има равни условия с такъв генериращ в пъти по-малко. Направи първите неща, проучи района, възрастови групи, нужди (то всеки има нужда да си прати някои неща през Easypay, аз лично плащам там данъци, фишове, ваучъри, дори и домейни). Колкото до рекламната агенция, би трябвало да ти предложат неща адекватно на база, че ще оперираш само в дадената локация. И определено да не забравиш да си сметнеш разходите - едва ли ще работиш ти - поне две каси - с по един служител или общо 3ма да се въртят. Все пак ще искат и отпуски. Има какво да разписваш. Не може ли да се разровиш из търговския регистър да видиш някоя такава каса как печели. Ако имаш бележка от тях, там би трябвало да пише юридическото име.
Всички ги интересува само едно... колко % е комисионната?Имам 4 работещи каси на изипей, ако някой го интересува нещо конкретно да пита
Да, второто нещо е с кои големи институции и компании може да се ползва услугата. И дали ще продължи да е така с тенденции да се разрастне нейния %. За жалост ще продължи с десетилетия, защото едва ли КАТ, Топлофикация, Софийска вода и другите ще успят някога да вкарат някакви нормални за световните пазари стандарти за плащане. Знаете ли, че в САЩ може да си платите данъка с PayPal? Как го виждате това тук някой ден?Всички ги интересува само едно... колко % е комисионната?
В България може да си платиш данъка с epay.bg, което за нашата си черга си е еквивалент на paypal.Да, второто нещо е с кои големи институции и компании може да се ползва услугата. И дали ще продължи да е така с тенденции да се разрастне нейния %. За жалост ще продължи с десетилетия, защото едва ли КАТ, Топлофикация, Софийска вода и другите ще успят някога да вкарат някакви нормални за световните пазари стандарти за плащане. Знаете ли, че в САЩ може да си платите данъка с PayPal? Как го виждате това тук някой ден?
Горе долу е така. Само където само тук се знае какво е ePay.bg, в чужбина е друго.В България може да си платиш данъка с epay.bg, което за нашата си черга си е еквивалент на paypal.
Какви документи? Дай повече инфо, да видим с какво може да се помогне.Здравейте, мен ме интересува, някой който има каса на изипей, дали може да ми помогне с попълването на документи. Благодаря предварително.