K kravaykov Member Рейтинг - 100% 2 0 0 22 Май 2021 #1 Здравейте, Искам да купя Български ибей акаунт за 50лв. Който е заинересован да прати линк.
K kravaykov Member Рейтинг - 100% 2 0 0 22 Май 2021 #3 Wellco каза: Имам един в UK без продажби. Увеличете... Здравей, Имам селърски в UK и USA, търся Български заради брекзита да се застраховам за европа
Wellco каза: Имам един в UK без продажби. Увеличете... Здравей, Имам селърски в UK и USA, търся Български заради брекзита да се застраховам за европа
madgooglebot Well-Known Member Рейтинг - 100% 4 0 0 22 Май 2021 #4 И какво ти пречи да регнеш, ако ще е нулев, като предложенето горе? Лимитите се преминават за нула време, не е драма някаква.
И какво ти пречи да регнеш, ако ще е нулев, като предложенето горе? Лимитите се преминават за нула време, не е драма някаква.
K kravaykov Member Рейтинг - 100% 2 0 0 22 Май 2021 #5 Регнал съм, лимита мине 10 на месец за нов акаунт
K kravaykov Member Рейтинг - 100% 2 0 0 22 Май 2021 #6 kravaykov каза: Регнал съм, лимита мине 10 на месец за нов акаунт Увеличете... имам вече 1 продажба, но продавам евтини неща неща и този лимит и чакането не ми е ок
kravaykov каза: Регнал съм, лимита мине 10 на месец за нов акаунт Увеличете... имам вече 1 продажба, но продавам евтини неща неща и този лимит и чакането не ми е ок