Колега, как се справи с регистрацията и избора на държава, че и аз съм на същото положение?!!Здравей колега, би ли ми разяснил накратко как стават нещата с Payoneer картата и амазон, понеже бих искал да продавам там. За начало при регистрацията на акаунта ми иска "Country of Residence/Establishment", тъй като няма възможност за България, а Payoneer картата върви с US банкова сметка предполагам трябва да избера US, но след това няма ли да има проблеми с верификациите?
Аз също търся помощ . Амазон иска верификация на Payoneer , а аз не успях да я заредя по никакъв начин. с paypal вече не става . ако някой е съгласен да ми зареди от неговия payoneer акаунт 20 долара a аз предварително ще изпратя 25 долара на посочен paypal .
А как въобще стигна до верификация? Коя страна избра в началото и какъв billing address даде?
Преди малко ми казаха, че можело и без да има пари в картата. Довечера ще пробвам пак!В началото дадох Полша но знам че преди да добавя картата трябва да има нещо вътре и при самото добавяне амазон автоматично си дърпа 2-3 долара ако няма нищо не я приема
Преди малко ми казаха, че можело и без да има пари в картата. Довечера ще пробвам пак!
На мен ми го изписва същото, но не защото няма пари вътре. Има обяснение за всяко съобщение, което дава. В случая има две причини, едната е изтекла карта, а другата промяна в billing address-а. При мен не е изтекла картата, следва да е адреса, но незнам какво да правя. Какво ли не опитвах! Ако някой има идея, нека помага!това ми изписва Амазон като се логна The credit card information registered to your seller account is invalid. You will have limited access to your seller account until you provide valid credit card information.
а какво даваш като billing address-а . може би billing address-а трябва да съвпада с адреса който си задал при регистрация в payoneerНа мен ми го изписва същото, но не защото няма пари вътре. Има обяснение за всяко съобщение, което дава. В случая има две причини, едната е изтекла карта, а другата промяна в billing address-а. При мен не е изтекла картата, следва да е адреса, но незнам какво да правя. Какво ли не опитвах! Ако някой има идея, нека помага!
а какво даваш като billing address-а . може би billing address-а трябва да съвпада с адреса който си задал при регистрация в payoneer
Търся помощ . Амазон не приема картата на Payoneer предполагам защото няма нищо вътре , а аз не успях да я заредя картата по никакъв начин. с paypal вече не става . ако някой е съгласен да ми зареди от неговия payoneer акаунт 20 долара a аз предварително ще изпратя 25 долара на посочен paypal . това ми изписва Амазон като се логна The credit card information registered to your seller account is invalid. You will have limited access to your seller account until you provide valid credit card information.