Не знам заслужава ли си нова тема, нека ме извини автора, че питам в тази.
ибеймаг. Това беше бета версия, сега са пуснали нова - new точка ebaymag точка ком.
Гледам - основно за relist-ване на items на регионалните сайтове. Обаждат се по телефона да те поканят. Нямам идея по какви критерии подбират ползватели. Иначе си се логваш като в ибей.
Някой има ли вече впечатления? Мен ме притесняват няколко неща.
- малко се бави, да няма бъгове още. И да се омаже някой листинг, което да доведе до проблеми
- автоматичен превод. Това не е добре, особено за специфични термини. Може да има възможност за корекции, не съм тествал.
- някой може да се подлъже. Примерно ако имаш магазин в .com и релистнеш в .co.uk най-вероятно ще си бъдеш таксуван като за нови листинги
Въобще, има ли кяр от тази платформа? Не намерих предишни коментари в разделите.
Да пейстна за по-ясно:
Guide for using eBaymag
FAQ
Terms and conditions
Any invited eBay user may employ eBaymag to re-list items on eBay regional sites.
Please follow the three steps to start selling:
Log in with your eBay credentials and let eBaymag upload your inventory into the tool.
Set up pricing and fee limit for each shop (each shop stands for one of eBay regional sites).
Filter items for sale in each shop by choosing categories or price range.
All filtered items will be adapted in the following way:
Titles and descriptions will be translated.
Prices currency will be converted.
Each item category will be matched to the most relevant one on the target site.
Each item shipping method will be matched to the most relevant local one.
Each item product information will be converted into the target site format.
Successfully adapted version of an item will be published on a chosen site with a new item id. It will be updated whenever a source item is modified, its price will be following changes in original price, currency exchange rate fluctuations and shop pricing settings.