Econt WooCommerce Plugin

Здравейте.
Представям ви нашия плъгин за доставка с еконт за woocommerce.

Плъгина работи с със стандартните woocommerce полета, което го прави много удобен и съвместим с всяка тема.
Съхранява данните на потребителите и не се налага всеки път когато потребителя прави поръчка да попълва данните си отново.

Плъгина поддържа всички методи предлагани от еконт както и доставка в Гърция и Румъния.

Последно редактирано:
Някой е барал по демото или аз съм сляп и не виждам къде се избира доставка до офис, АПС?
1701960443886.png

Всеки има достъп до настройките в sandbox. Бяха забранени някои методи. Включил съм ги, сега всичко работи коректно.

От години не ползвам куриерските плъгини за woo. И викам да чекна..то само пуканки де не си направих да чета свадата.

И ако някой благоволи да ми спести време и усилия.

В момента клиента си избира дали да е Еконт или Спиди и дали да е до адрес или офис, направено с forms и без никакви плъгини. Работи, перфектно и няма главоболия. Звъни им се, пита се до къде и така. (така искаме, така работи, но много изнежени станаха с тия куриерски фирми, че чак не си знаят пощенския код, затова искам да вкарам офисите по населени места като падащо меню)
Демото на спиди при избор на населено място - не работи. Красота.

Идеята е да вкарам всички офиси на Спиди и Еконт и въпроса ми е:

От съществуващите плъгини за Еконт - има ли опция да ползвам плъгина само за избор на офис, без създаване на товарителница, без генериране на цена за куриерска услуга и etc. Някой писал ли е "плъгин"/"код" да вади само офисите или да си го правя ?

От години не ползвам куриерските плъгини за woo. И викам да чекна..то само пуканки де не си направих да чета свадата.

И ако някой благоволи да ми спести време и усилия.

В момента клиента си избира дали да е Еконт или Спиди и дали да е до адрес или офис, направено с forms и без никакви плъгини. Работи, перфектно и няма главоболия. Звъни им се, пита се до къде и така. (така искаме, така работи, но много изнежени станаха с тия куриерски фирми, че чак не си знаят пощенския код, затова искам да вкарам офисите по населени места като падащо меню)
Демото на спиди при избор на населено място - не работи. Красота.

Идеята е да вкарам всички офиси на Спиди и Еконт и въпроса ми е:

От съществуващите плъгини за Еконт - има ли опция да ползвам плъгина само за избор на офис, без създаване на товарителница, без генериране на цена за куриерска услуга и etc. Някой писал ли е "плъгин"/"код" да вади само офисите или да си го правя ?
Може да. С https://wordpress.org/plugins/bulgarisation-for-woocommerce/ слагаш демо акаунта, шипинг метод до офис, фиксирана цена и тва е.

Вече има и нова опция, до бокс, където с пин си отключваш шкафчето и си взимаш пратката. ;)

Не мога да разбера какъв е проблема да си ги пращат сами хората - отиваш пращаш и си тръгваш. Какви мязалци гледам с тия товарителници, направо плача.

Тия дни чета в една група във Фейсбук, некъв пък изненадан, че цените му са мръднали с 50% от 2019-та.

Горе