Да се научат българите как да си рекламират стоките , как да правят намаления.... дотогава ще пазаруваме където е най-евтино.Аз от кога казвам да се прави бойкот на тези чужденци...
Емаг
Обувки.бг
Фешандейс
и тнт
По хубаво да си пазарим от българи
Kleta mayka Bulgaria!!!!1111!!1!Аз от кога казвам да се прави бойкот на тези чужденци...
Емаг
Обувки.бг
Фешандейс
и тнт
Аз от кога казвам да се прави бойкот на тези чужденци...
Емаг
Обувки.бг
Фешандейс
и тнт
аре ве, верно ли 14 дена си ги връщам как си искам по закон, а при тях дори цял месец някъде май пишеше. Купил съм си от тях над 20 чифта и за това ти казвам, че си ги връщаш без проблем дори да са носени и с отрязан етикет, пробвай и после ми говори глупости. Те дори не ги гледат според мен, щото си ги препращат към полша, освен тва съм си купил над 20 чифта от тях, но пък и не съм искал да ми връщат пари, а да ги сменя за други. Що за глупости ми обясняваш изобщо?Аз пък да доложа, че @testkiwi разказва, меко казано, вафли и толумбички. Освен, ако не му плащат или просто иска да си чеше езика, не виждам друга причина да хвали полските предприемачи. Прилагам мнения от pazaruvaj.com > https://www.pazaruvaj.com/stores/obuvki-bg-s115398/#mneniq (за да оборя неосъзнатите му приказки)
Всеки един търговец е наясно, че потребителите имат ПРАВА, но и ТЪРГОВЦИТЕ имат ПРАВА. Бате, кво ще ти правят вмирисаните обуща ?
-Кой нормален търговец ще връща пари за носени обувки, който не може да обоснови, като рекламация пред ПРОИЗВОДИТЕЛЯ?
-Кой нормален производител ще пуска кредитни и отстъпки, защото потребителя на търговеца носел обувките и ги върнал, защото "не му харесали" (след като ги е носил) ?
По цял свят няма подобна политика, ако ще и УЗБЕКИСТАНЕЦ да ти е търговеца.
Да си кажа и аз за обувки.бг... няма никакъв проблем с връщането и не са като останалите търговци да предлагат или само спортни обувки, или само официални - има всичко, дори и от марките, които рядко се срещат в български магазин изобщо заради цената.Аз пък от обувки.бг съм супер доволен, за 2 дни са тук, цените на всичко са много по-ниски от примерно оня с трендото, като плащаш с карта е безплатна доставката и т.н. и съм връщал обувки просто щот не ме кефят, макар да съм ходил с тях 1 седмица примерно и им ги връщам дори мръсни и никой нишо не ми е казал. 4-5 пъти съм ги връщал
Тва за бг търговец надали ще е така
Подкрепям казаното .Аз от кога казвам да се прави бойкот на тези чужденци...
Емаг
Обувки.бг
Фешандейс
и тнт
Хора
тук ли трябва да го обяснявам
За да е добре една държава трябва износа и да е повече от вноса ....
Едва ли има някой тук който да не се съгласи с това.
Сега за да си човек в 21 век ти трябва да имаш ток. вода . телефон, да си получаваш заплатата по дебитна карта
За да си човек ти трябва да изкараш едни пари този месец и да си платиш всички тези неща, независимо къде си в БГ или Европа , независимо дали си в собствено жилище или си под наем.
Хайде сега всеки да се замисли
На каква фрима си плаща тока Немска, Австрийска или Чешка
Водата Немска фирма
Телефона ... Кой ги знае вече Евреи и всякакви
Колко Български банки има
Хайде сега за да сме живи трябва да ядем
Била , Лидл, Метро
Ма ти не ходиш в метро ама ходиш на пицария те зареждат от метро
Идва Коледа ще купиш играчки на децата, нямаш деца ма имаш племенници отиваш с Джъмбо - Гърци
Хайде сега дрешки и обувки Фешан Дейс , Обувки.бг Емаг
Ти не пазариш от тях а от ОЛХ - унгарци или и те са поляци вече
Ей това ме дразни
Не че нямаме добри производители нече нямаме маркетинг специалисти които да могат да продават.
Не нямаме друго
Ама тука влизам вече в политиката а неща ....
Всеки си прави сам изводите.
Обаче нашите управници нямат файда от домашно производство защото то изисква дотации
имат файда от вноса щото си плаща вносителя рушвета на границата авансово ....
А за black friday да напиша ли
Нали има правило че не може да лицензираш общо приети фрази и думи
Примерно не мога да си запазя думата шише ....
Щото всички я ползват.
Идва румънеца и заплюва black friday ... как тъка
Дайте да се съберем и да си патентоваме коледна промоция примерно или великденско намаление ....
Някой съмнява ли се че ще ни разрежат
Мисля , че това беше доста изчерпателно.Който има глава да мисли , който няма има гръб да носи.Хора
тук ли трябва да го обяснявам
За да е добре една държава трябва износа и да е повече от вноса ....
Едва ли има някой тук който да не се съгласи с това.
Сега за да си човек в 21 век ти трябва да имаш ток. вода . телефон, да си получаваш заплатата по дебитна карта
За да си човек ти трябва да изкараш едни пари този месец и да си платиш всички тези неща, независимо къде си в БГ или Европа , независимо дали си в собствено жилище или си под наем.
Хайде сега всеки да се замисли
На каква фрима си плаща тока Немска, Австрийска или Чешка
Водата Немска фирма
Телефона ... Кой ги знае вече Евреи и всякакви
Колко Български банки има
Хайде сега за да сме живи трябва да ядем
Била , Лидл, Метро
Ма ти не ходиш в метро ама ходиш на пицария те зареждат от метро
Идва Коледа ще купиш играчки на децата, нямаш деца ма имаш племенници отиваш с Джъмбо - Гърци
Хайде сега дрешки и обувки Фешан Дейс , Обувки.бг Емаг
Ти не пазариш от тях а от ОЛХ - унгарци или и те са поляци вече
Ей това ме дразни
Не че нямаме добри производители нече нямаме маркетинг специалисти които да могат да продават.
Не нямаме друго
Ама тука влизам вече в политиката а неща ....
Всеки си прави сам изводите.
Обаче нашите управници нямат файда от домашно производство защото то изисква дотации
имат файда от вноса щото си плаща вносителя рушвета на границата авансово ....
А за black friday да напиша ли
Нали има правило че не може да лицензираш общо приети фрази и думи
Примерно не мога да си запазя думата шише ....
Щото всички я ползват.
Идва румънеца и заплюва black friday ... как тъка
Дайте да се съберем и да си патентоваме коледна промоция примерно или великденско намаление ....
Някой съмнява ли се че ще ни разрежат