English -> Руский

ThinkFast

New Member
Рейтинг - 100%
10   0   0
Интересувам се от превод на 20-30 уеб страници от английски на руски.
Става дума за един сайт да му се направи mirror на руски.
Давайте ми оферти примерно за 30 страници по средно около 800 думи.

За сега се интересувам само като цена колко ще ми излезе.

От: English -> Руский

Интересувам се от превод на 20-30 уеб страници от английски на руски.
Става дума за един сайт да му се направи mirror на руски.
Давайте ми оферти примерно за 30 страници по средно около 800 думи.

За сега се интересувам само като цена колко ще ми излезе.

За този превод - може и никак да не ти излезе, каквото и да платиш.

Описаното прави около 80 преводачески страници. Единият вариант е да минеш през превод към български език, който да дадеш на преводач с руски.

Вторият е директният превод. Но - много малко хора, които боравят с два чужди езика, наистина се справят с гладко прехвърляне в двете посоки на лингвистичната двойка. И аз знам немски, но преводач към/от него категорично НЕ съм.

Иначе... сигурно има страхотни преводачи с тази двойка езици, но се опасявам, че те не са мнозинство в този форум.

Хмм, май ще търся руснак с перфектен английски. :(

Не че не се намират (руският ми е по-добър от българския, а английският - по-зле), но са едни от най-мързеливите по отношение на писане, измервано в страници :)

Но иначе в Нета е пълно с преводачи, като тарифите за английски доста са паднали и доближават българските

Последно редактирано:
От: От: English -> Руский

Не че не се намират (руският ми е по-добър от българския, а английският - по-зле), но са едни от най-мързеливите по отношение на писане, измервано в страници :)

Но иначе в Нета е пълно с преводачи, като тарифите за английски доста са паднали и доближават българските

Да, мисля, че това е по-разумен вариант, ако цените са сходни. Един ОБИГРАН преводач с лекота ще прехвърли на майчния си език.

В пъти по-малко са хората, които се справят с еквилибристики (вместо словоблудства) на чужд за тях език. Или - след тях трябва да забърсва редактор.

Горе