От: Epay.bg въпрос
От финансова гледна точка - не, моята ми излезе евтино тогава, взимах я предимно с поркане. Имам предвид, че вдъхваше повече респект.
Примерно, ако някой случайно влязъл прочете тукашните постинги, описващи маркетингови техники (наскоро един дори ме накара да се присетя за 12-те стола), и реши, че това е нивото на маркетинговата мисъл в България, то, ако му кажа, че следдипломната ми специализация е маркетинг, ще ме изгледа със съжаление. Това имам предвид под падане на ниво, да не говорим, че доста студенти са си направо неграмотни (има го и тоя парадокс). Тази ситуация не е само в УНСС, разбира се, ако това може да послужи за утешение.
Интересно е докъде ще се стигне. BTW, много ме учудва Нов Български през последните години. Преди ораа отиваха, набутваха се яко и взимаха тапии, които никой не търсеше. Обаче, след като понасъбра пари, този университет си позволи да наеме добри и авторитетни преподаватели и рязко качи нивото на преподаване, което пък доведе до качване на реномето на нбу-ските тапии и на предишните завършили го, нищо че не помнят дори какво са завършили. Така че и това е вариант за развитие, след десетина годинки "носените съответни суми" могат да почнат да се изплащат.