https://www.epay.bg/?page=front&p=ms1Събраните суми може да наредите във всеки един момент към произволна банкова сметка или банкова карта във всяка българска банка, чрез банков превод.
Аз чета и то много внимателно, но друго си е да попитам хора, които са ползвали услугите, за да съм абсолютно сигурен и да не стане объркване в крачка... :wink:можеш, можеш...
Ама защо не четеш в Epay? Всичко е написано на Български.
Днес си регистрирах карта и точно това исках да направя... и ми пише, че не мога да получавам пари по карта?! Какво да правя(по общия въпрос в темата): Карти и микросметки -> Списък с Вашите карти и микросметки -> Цъкаш лупичката пред картата, в която сметка искаш да ти идват парите, когато ти пращат такива -> Цъкаш бутонче "Сметка за получаване по подразбиране" и вече няма да имаш ядове с прехвърляне на пари, а те директно си отиват в желаната сметка
Отидох в офис на изипей, показах лична карта и поисках да ме "вдигнат" на 3-то ниво. Касиерката ми каза, че трябва да си изгенерирам някакъв 10-цифрен код в сайта на ипей и да й го дам. Но не мога да намеря къде се генерира този код. Та, дали мацката не знае или аз не се оправям добре в ипей?Иди в някой "офис" на easypay, покажи лична карта, за да преминеш на ниво 3-то, след това нямаш лимити и можеш да си пращаш колкото пари имаш на банкова сметка.
Отидох в офис на изипей, показах лична карта и поисках да ме "вдигнат" на 3-то ниво. Касиерката ми каза, че трябва да си изгенерирам някакъв 10-цифрен код в сайта на ипей и да й го дам. Но не мога да намеря къде се генерира този код. Та, дали мацката не знае или аз не се оправям добре в ипей?