@Nickchou, не съм много сигурен, че са само две, но карай. За другото ОК, ти кой смотан бизнес в бг мислиш, че ще отдели толкова пари за сайт? Всичките мишки реално чуят ли повече от 4-5К и им се дръпва лайненцето, защото са големи само на думи и бизнеса им е фалшив като тях. Бате, каквито ти клиентите, такъв ти и бизнеса. Няма как. И ти утре да вземеш ПИБ за клиент, на следващия ден си наел най-добрите кодери и дизайнери. Но нивото на фирмите не е такова, защото искат да е такова, а защото такова могат да предостаят за този ресурс, който фирмата е заделила. Казвам ти го като човек от вдете страни на барикадата.
Друго което искат да отбележа е, че сайта им е някакво скапано подобие и се надявам поне услугата да не са си позволили да я сдухат. Ето ти идеален пример. Виж какво казват хората тук. Според теб това нормално ли е, след като уж са си платили ПАРИ, което пак ме съмнява....не са....защото оня се е опитал да им обясни, че ще трябва един екип от специалисти да седне, да проучи тенденциите,да види кое визуално ще се хареса, какво харесва местния пазар и най-вече как да го изготви, за да доведе не само добро настроение в ползвателите му, но и да засили конверсията за нови, които се чудят. Но велия вожд е казал "Не, това са глупости, аз знам какво искам..." и какво иска.... ЕДНО ГОЛЕМО АКО, това е явно поискал, защото аз това виждам, сравнявайки го с големите играчи.