Явно след 3 години продължават в същия дух. И аз накарах един приятел да кликне няма никакъв ефект...НИЩО! Не след 4 часа а след 2 дни още го няма тоя клик. Ще пробвам днес пак и ако и този път не отчете направо ги махам от сайта. Исках нещо бг да използвам ама щом е така ще си карам с AdSense-а.
Точно за това не ги отчитат и при мен го има спада с кликовете.Да не би да е заради безплатните реклами, които пуснаха? На мен ми паднаха тези дни кликовете в етаргет рязко. Предполагам не отчита тези реклами, които сега се въртят за без пари. Все някой ги плаща по един или друг начин тези реклами - в този случай вероятно ние дето им ги въртим.
п.с Видях даже един сайт на колега от форума за фейсбук харесвания. Май е от безплатната реклама. Тези кликове, ако са безплатна реклама кой ги плаща?
Вчера за първи път си пуснах една кампания през Etarget.bg на един моите сайтове цял ден за 1000 импресии не ми отчете нито един клик?!
Днес накарах един приятел да кликне около 12:00 часа на обдят за проба и отново нямам отчетен клик?!
Според вас това как да го разбирам, вече 2-ри ден за 2000 импресии нямам нито един клик, при положение, че единият със сигурност е генериран! Незнам, да не отчитат годишно кликовете, а импресийте през 2 часа :evil: