Това да намалят сметката с 50лв, за да не плащат на рекламоиздателите е пълна шарлатанщина.
Blinky каза:Да хубавите програми оцеляват, а тези за които стана дума няма да просъществуват още много много. А това за разделите, то маркетинга е един и същ, само има разлика в потребителите. На Бг трафика може да му се предоставя възможност за записване под теб в някоя афилиейт програма - Affiliate Program - това е единственото за което се сещам, нали е фри.![]()
Това да намалят сметката с 50лв, за да не плащат на рекламоиздателите е пълна шарлатанщина.
Ей това е повече от тъпо, и не само е тъпо но е и некоректно. Тове дребно мошеничество. Трябва да си много зле за да ги правиш такива неща с който и да е било. Избиряйте програми с утвардена репутация, такива като тази програма са еднодневки и не представляват интерес за Pro-Webmaster-ите. :wink:
coolice каза:Мдам в бг още не сме достатъчно богати за да пазаруваме най-ралични неща онлайн може би след време MP3 плеърите ще потръгнат...
Засега възможностите не са толкова много че да се в отделна секция като неспоменаваме имена се броят на пръстите на едната ръка
nik0la каза:Въпреки това, форума повече прилича на форум за генбъкс. Поне на мен така ми се струва![]()
И ето когато човек попита как да се изкарат пари от БГ трфик, веднага му казват - няма смисъл. Е да може би няма сега или поне не е толкова доходно но пък си мисля, че всеки един от нас трябва поне малко да гледа позитивно на БГ пазара, въпреки извратения му вид!
iasen_h каза:GENBUCKS кво трябва да правя да слагам реклами в моя сайт ли как някой да даде малко инфо ?