За ограничения не зная...при мой акаунт съм активирал два ваучера. Но ще пробвам на някой друг мой акаунт да видя до колко ще стигна.
Но и тук като при Adwords не трябва да се прекалява.
Дай ми на лично ПейПал имейла ти за един ваучер от 25 долара, искам да тествам. Ако съм доволен ще взема и няколко комбинирани.
Някаква гаранция за ваучерите за стари акаунти ?
misho0, Гаранцията е или смяна на ваучера или връщане на парите...но до сега второто не ми се е налагало. Ако е имало издънка от моя страна веднага тук във форума ще се пише...щом няма лоши отзиви, значи всичко е ОК.
В предният пост съм качил скриншот на един акаунт и там се вижда че ваучерите работят. След като тестваш, пиши отзива си тук.
E като стана на въпрос - с моя акаунт не станаха тия ваучърите от $25 - с два различни пробвах. Може би щото бях ползвал преди от тия безплатните, та сега ми вика, че тоя код вече е ползван.
Да споделя и аз, на единият ми акаунт на който преди ползвах безплатен ваучер за стари акаунти, този ваучер не сработи. Но същият ваучер стана на другият ми акаунт в който бях използвал вече един ваучер от 50 долара за нови акаунти.
Изглежда че всичко с ваучерите е наред, но работят на акаунти в който преди не са използвани подобни ваучери за стари акаунти.
Взех си още два ваучера и утре ще вкарам в другите ми акаунти.
Аз имам два акаунта с един и същ PayPal имейл. Някъде бях чел че можеш да имаш два акаунта с ПейПал и един с карта.
Колкото до ваучерите взех преди седмица два и двата вече са заредени и изразходени.
Колега, заинтригува ме с тези ваучери. Ще драснеш ли и на мен paypal а си, че искам да изпробвам един за сега.
Ще ги пускам от акаунт, който до сега не е рекламирал въобще. Надявам се да няма проблеми.