Facebook група

export&import

New Member
Здравейте , имам Facebook група със 7 000 членове и искам да я доразвия !!!!
Въпросът ми е някой има ли идея как може да стане това !!
Благодаря
 
От: Facebook група

Ако хвърлим боба може и да разберем. Тези членове някакви интереси имат ли си или са си само членове :)
 
От: Facebook група

Понеже не си описал нищо и не си дал никаква информация, предлагам ти да прочетеш ето ТАЗИ тема. Със сигурност ще намериш отговор.
 
Здравейте , имам Facebook група със 7 000 членове и искам да я доразвия !!!!
Въпросът ми е някой има ли идея как може да стане това !!
Благодаря

Здравей, и добре дошъл при нас. ;)

С интересни публикации и ангажиране на аудиторията. Това е начина, изключвайки платените опции, като рекламите във Фейсбук, публикации по други сайтове и т.н. Но наистина, дай малко повече информация. Това, което казах аз и колегите реално е мултифункционално за всеки тип групи, но на теб ти трябва нещо по-специфично. Различно се управлява група с аудитория, заинтересувана в IT сферата и съвсем различно, такава заинтересувана в животни, природа и прочие. ;)
 
От: Facebook група

Благодаря ви за отговорите !!! Групата ми се казва Bulgarian Export&Import , и е свързана със покупко продажба на стоки в световен мащаб !!! Всеки от членовете в нея може да си пуска обяви и снимки на продукта който предлага !!! Засега членовете в групата ми са около 80% чужденци , бих искал повече българи ако има как да привлека !!! Благодаря ви още веднъж за получените коментари!!!
 
От: Facebook група

Първо, не е група, а май е страница. Научи разликата между двете. Второ, интересно как си натрупал тези фенове :) Най-подходящия начин според мен е да рекламираш.
 
Да, страница е. Определено. Почни да я правиш активна страницата - често публикувай някакви ангажиращи статуси, игри, картинки, видеа. Под ангажиращи имам предвид такива, които предизвикват реакции във феновете на страницата. :) Това може да започне, ще ти отнеме време, но ще даде резултат. Но преди това ти препоръчвам да си разгледаш детайлно статистиките на страницата и на база нея да направиш стратегия. ;)
 
От: Facebook група

И сега каква стана тя, група ли е, страница ли е, членове ли са, фенове ли са :)
 
От: Facebook група

Благодаря ви отново за получените коментари , аз имам група и страница !!! В групата имам 7044 членове ,а в страницата 540 ,може би сте видели страницата , и двете са Bulgarian Export&Import !!!! Още веднъж ,благодаря ви ,че ми отговаряте ,много адекватно !!! Ще черпя!!!!
 
От: Facebook група

Има много "хляб" в тази група ,ако някой ми помогне да я доразвия му давам 50% от нея !!!!
 

Горе