Още по-забавни изглеждат тия, дето базират бизнеса си на сайт, върху който нямат никакъв контрол .Че той винаги си е правил каквото си иска. Всичко е за пари. Сега разбираш ли колко забавни изглеждат хората, които се вживяват в него и се правят на фейсбук полицаи :lol:
Още по-забавни изглеждат тия, дето базират бизнеса си на сайт, върху който нямат никакъв контрол .
Не мисля, че без причини (да си нарушил правилата им) ФБ ще ти вземе страница. Има ли случаи, в които ФБ да е взимал нечия страница без причина, някой знае ли такъв случай наистина?Когато си правите ФБ страницата, за да не се тормозите я сложете под Продукт/бранд -> Сайт. Така до някъде се уверявате, че ФБ няма да "вземе" страницата Ви, когато тя натрупа Х харесвания. И все пак, всички ФБ страници остават собственост на ФБ според правилата им...
Да, ама не всеки ден може да пускаш снимки как Памела Андерсън взема нам колко си хиляди, пък за българските деца няма пари или подобни или "яки" снимки. Освен това, колко от тези 17760 души са органично и колко са вирусно? И колко хилядна е страницата ?
Трагедия! :evil: направо не ми се публикуват процентиИнтерсно ми е, колко Virality % сте постигали?
Колко смятате че е нормално да бъде средната цифра?
При мен най-слабото е 0,11% а най-доброто е 38,01%. А при вас как е?