KoMaHgOc
Member
Не, не мисля
Не мислил вика. Значи ти ми спъваш бизнеса, аз също имам новинарски сайт. и ко прайм ся? Ти ми правиш мръсно на мен, така ли? И как наистина ще се докаже че една новина е фалшива? А и какво бърка на злобни човечета като теб такива новини? Някой кара ли ви насила да влизате и да четете? Ако я подминеш, ще свърши света ли? Има много новинарски сайтове, и то големи, и тяхните новини ли докладваш? Знаем че много хора от нас тук използват фейк профили, купуват страници, а и ги правят с лайкджакинг и най различни методи, това си е част от бизнеса, щом може да се прави, прави го, но не пречи и на другия. Или така гледате да избутате другите, че да останете само вие. Това са идиотски неща, замислете се. Вместо да си помагаме, ще си вредим. Шантава работа. Тук съм предлагал реклама в страницата ми, много хора само искаха да я видят и после са я репортвали, И защо? За да може да се рекламира в техните. Що за идиотска работа се питам? Мисля, че тук общността се е събрала за да си помага, а не да си вреди. Жалко, много жалко!