Брадва си е брадва. Като ги види "Зукито" и си вика - тея ще минат метър.И аз да се похваля - една от страниците ми в "бокса" за една седмица. Здравна страница в която се пускат предимно здравни линкове от 4 сайта ( в лайкбоксовете и на 4-те сайта е) и картинки със същата тематика. Не е пускано сексуално съдържание. Като кусур мога да кажа, че линковете не са нови а въртя стари. Страницата е на около 4 г с 50к фена и хоп - в бокса. Разбира се може да се слагат картинки с линк отгоре, но кликовете към сайтовете намаляват драстично.
Имам две блокирани страници. На едната съм пускал 1-2 линка дневно, а в другата не беше пускано нищо от 2-3 месеца. Блокирани са напълно без предишни наказания. Не зная за колко време. Вече от 16 дни не функционират. Даже е блокирана и възможността да обжалвам. Нямам съобщения за наказания. Така че, и един линк да пуснеш и хич нищо да не пускаш, пак могат да те блокират.По - колко линка на ден си пускал, според мен ако бройката е под 5, проблеми няма
Също и времето между линковете да е голямо и да има снимки/видео - между тях
* Не виждам стар линк какъв проблем, може да пречини
* Само наблюдения и лично мнение
но и на Динко от ямбол е верифицирана а е 30к.
Колега, фейсбук страницата на zajenata.bg бълва непрекъснато здравни рецепти през 5-6 минути и никой нищо не й казва.Специално за здравните сайтове трябва внимателно, че за тях има специални правила - не можело да има рецепти и нещо такова...
Иначе трябва да пускаме само картинки на щастливи хора в кожуси, дори да е лято, че статиите изчезват...
Колегата споделя, че има и страници със стотици фенове блокирани.Рестриктираха вече страници с над 600 000 фена за седмица. Тия не си поплюват. А не са ясни и точните причини...
Глупости. Не е верицирана. Ако гледаме една и съща де. Тази, която гледам е 78,3к.
Точно както се пееше в онази песен - за милиони няма закони, за кокошка няма прошка. Не е само тя - блиц, за жената, брадва, новини.бг, и още други силни играчи нямат проблеми. Предполагам, че гледат кои да делнат. Не е толкова глував силни страници със стотици хиляди фенове и активни да ги забрани дори и за седмица. Предполагам, че и там хвърчат едни добри пари за реклама ако не на всяка, то през публикация или 2, но никой няма да ми каже инфо от кухянта на силните страници.
Не е вярно това което си написал! И те имат същите проблеми! Как изобщо си мислите, че гигант като фейсбук ще се съобразява с бг компании. Това не е алгоритъм който да прави някакви разлики това е автоматичен алгоритъм ползващ ботове, те не правят разлики от това колко са големи страниците или кой им е админа. Може да блокират страница и за линк или снимка от преди 2 години. Затова има хора с блокирани страници който не са пускали нищо от месеци или такива който пускат само снимки.
Не е вярно това което си написал! И те имат същите проблеми! Как изобщо си мислите, че гигант като фейсбук ще се съобразява с бг компании. Това не е алгоритъм който да прави някакви разлики това е автоматичен алгоритъм ползващ ботове, те не правят разлики от това колко са големи страниците или кой им е админа. Може да блокират страница и за линк или снимка от преди 2 години. Затова има хора с блокирани страници който не са пускали нищо от месеци или такива който пускат само снимки.