Писах им. То проблема не е за обяснение. Казах им, че номера не съществува. Какво може да се направи повече в такъв случай... нищо...Ако им обясниш проблема, би трябвало да ти отворят профила. Все пак не си нарушил нищо.
Аз имам сходен проблем с 1 профил. Заключен е и иска да добавя тел, но като цъкна да добавям ми дава съобщение, че сесията е изтекла и да вляза отново, но пак същото. Тотално се бъгяса тоя Фейсбук...
Влизаш през мобилно устройство и пробваш пак. Два-три пъти, докато стане, обикновено на втория.
Фейсбук пак изтрещя от бъгове, личния ми акаунт който е мой си с мои снимки, моя телефон, преди 2 часа го заключиха и искат за сигурност за въведа кода който ми пратят на тел който съм дал, супер няма проблем, обаче греда въвеждам кода, и нищо само рефрешва и чака нов код, айда пак искам нов код да пратят и него въвеждам и пак нищо, пробвах на 3те браузара нищо, реших да пробвам през телефона то пък спря да праща нов код пише до 1 мин ще ви пратим кода няма код, бяха ми пратили 5-6 кода, явно системата им ще иска време за да прати нов код, може би след 1 час, някой имали такъв проблем или да чул за такъв и как се решава?
Случаят не е с един единствен стар пост, ами винаги покрай няколко по-нови пробутва такъв на по 1 месец.
Както си ползвах един профил във фейса 7 години и сега се логвам вътре и ми иска код за потвърждение от някакъв телефонен номер който дори не знам какъв е. Какво да правя? Телефона е невалиден. Звънях.
Как е рийчът при вас?
При мен отдавна е така. При еднакви теми, различен рийч за различните сайтове.Същата работа и при мен! Пак осраха работата.... Различни домейни, еднаква ниша, споделена в една и съща страницата. Единия домейн прави 3 пъти повече рийч....
Същата работа и при мен! Пак осраха работата.... Различни домейни, еднаква ниша, споделена в една и съща страницата. Единия домейн прави 3 пъти повече рийч....