Ебаси мамата, току що ми върнаха и профил, който чака от 2014 година, направо не вярвам какво се случва...
И на мен са ми връщали блокирана страница след 2-3 години. Ако човек има търпение да чака, явно връщат всичко
Вече изтрита страница според мен няма как да върнат, но блокирани профили явно да.
И при мен е така....Днес фейса продължава да реже рийча, поне при мен е така. А навън вали кротко, хората са си на линия - според мен пак пипат нещо. При вас, как е, същите тесла ли е?
SECURITY WARNING !
Dear Customer,
Your Page will soon Disabled.
This is because a person has been reported that there is a deviation of the content, for violating terms of service. If you are the original owner of this account, please re-confirm your account to avoid blocking.
Please re-confirm your account here:
└► ******************.xyz /uk / reconfirm_now. html
If you don't confirm, our system will automatically block your account and you will not be able to use it again.
Thank you for helping us improve our service cooperation.
We are very sorry for the inconvenience.
Facebook ™ Security 2017
Настоятелно пишеш, бате.Абе, как така Ви връщат? Аз имам в моя профил едни 20 страници чакащи от 2 години, ама си чакат Не са много 500к фенове, но биха ми дошли добре На кого и какво да пиша, че да се смилят и над моята душица.? Една позната вчера ми каза че връщали безразборно на всеки изтритите страници и профили, но да видим аз ще успея ли да се вредя ..