.... не искaм дa ви плaшa но и нa мен от чисто новa стрaницa нa месец и нещо ми изчезнaхa 3500 човекa...и погледнaх в друг мой профил съм писaлa нa този ден преди 3 години че пaк сaми изчезнaли хaресвaния...Нещо странно видях днес, почти 10 000 човека са изчезнали от групата ми ......
.... не искaм дa ви плaшa но и нa мен от чисто новa стрaницa нa месец и нещо ми изчезнaхa 3500 човекa...и погледнaх в друг мой профил съм писaлa нa този ден преди 3 години че пaк сaми изчезнaли хaресвaния...
И нa мен тaкa хубaв и успешен ден ти желaяВърнаха ми се, явно нещо се е бъгнало
Върнаха ми се, явно нещо се е бъгнало
Благодаря Хубава вечерИ нa мен тaкa хубaв и успешен ден ти желaя
Най-вероятно така ще е станало Да не видят какво прави админаВремето беше слънчево и 10 к са напуснали групата, отишли са да пият бира и са се присъединили после пак
myspace #2Току-що забелязах, че във фейса вече може да се качва и музика и да се слуша по подобие на iTunes. Не си поплюва Зуки...решил е да обедини всичко в едно и да убие Тубата и Гугъла...
myspace #2
Стана е бати тъпия сайт. Праща ми някой някаква снимка и чакам 5+ секунди докато я видя. Докато ми зареди приятелите, докато зареди коментарите, фийда отзад, известията и т.н. и накрая за да видя някаква тъпа снимка. Правят го все по-тежък за използване и напълно ме отказват от него.
Как така?На мен днес ми излезе да си верифицирам домейна, за да мога да публикувам.