uni-web
Well-Known Member
Аз викам Блекито станал мелионерче вече, ама той все си го влече бугарското
То с писане по форума и жажда за либоф, ако се ставало...
Аз викам Блекито станал мелионерче вече, ама той все си го влече бугарското
Някой случайно да има стар APP в излишък? Примерно версия 2.6 или по-стари?
Абе не мога го разбера тоя Facebook... старите апове ги преебаха преди 3 месеца... подкарахме нов с 300 зора и 1000 нови кода... бачка 10 дни и се на*ба пак... изнервих се отново и пробвах пак старите и се оказа, че 2-3 от старите тръгнаха... няколко дни стана бачкат а новите правят ерор в sdk-то нещо се е*е... та за тва викам ако някой му се намира нещо старо и не му трябва да тествам, че не мога да ги трая вече с техните лайнарии... не се спряха да човъркат и да усират..Апптата последно като опитвах имат огромни промени, не знам и със стари дали ще стане, но новите изисквания са лудница! Изчакай, ще се оправят нещата.
Реших да споделя опит и го правя - спрете с тези фейкове, аз защо не го правя и нямам проблем с рийча? Е верно използвам и платена реклама, но то по друга линия
Имайте качествено съдържание, забравете за фейк/жълти новини и ще прокопсата, в противен случай ще ревете, че ви цензурират ... по-голяма заблуда от тази няма
Ти сигурен ли си, че не са само забавни и интересни и любопитни, само за теб?
Едно е фейк, друго е да използваш техники за привличане на внимание ... кликбейта и той ще е под ножа
E нали говорихме за качествени неща - фикциите на авторите, които нямат грам връзка с реалността няма как да бъдат флагнати като скам или фейкЕ то като пренапишеш с едни УЖАСЯВАЩИ текстове от развинтеното си въображение мисля че пак се води ФЕЙК : ))
E нали говорихме за качествени неща - фикциите на авторите, които нямат грам връзка с реалността няма как да бъдат флагнати като скам или фейк
Май не се разбрахме - съгласен съм с теб - всичко трябва да е базирано на факти - а от там ако се представи забавно, интересно или мотивиращо - то няма как да имаш проблеми с алгоритъма на фейсаЕ .. не вярно, изопачено, измислено, украсено, преувеличено, и т.н, ако не е Фейк какво е?
Фалшиво - Fake
Тоест всичко, което не е на 100% с точността - истината, се води фалшиво - поне за мен!
Май не се разбрахме - съгласен съм с теб - всичко трябва да е базирано на факти - а от там ако се представи забавно, интересно или мотивиращо - то няма как да имаш проблеми с алгоритъма на фейса
Tи с какви очи изобщо пишеп за фейк след като изля тонове руска помия в интернеда?!?За да не се чудите кое е фейк или не ето нагледно един фейк нюз дет си е по български и си е тотална лъжа и манипулация с цел да печели на гърба на майките на деца с увреждания и да яхне вълната на упорството на управляващите да се справят с положението! Лесно се проверяват когато се занимаваш с такива неща, а ако не можеш да направиш бърза справка във гошо! В случая въобще няма такова изказване на Бацо не, че съм го заобичал, но това е грозно да се лъже народа така!
Заглавие:
Бойко Борисов: Пушат и раждат деца с увреждания, после „Системата ни убива“
http://www.podoko.eu/?p=1182
За да не се чудите кое е фейк или не ето нагледно един фейк нюз дет си е по български и си е тотална лъжа и манипулация с цел да печели на гърба на майките на деца с увреждания и да яхне вълната на упорството на управляващите да се справят с положението! Лесно се проверяват когато се занимаваш с такива неща, а ако не можеш да направиш бърза справка във гошо! В случая въобще няма такова изказване на Бацо не, че съм го заобичал, но това е грозно да се лъже народа така!
Заглавие:
Бойко Борисов: Пушат и раждат деца с увреждания, после „Системата ни убива“
http://www.podoko.eu/?p=1182
Tи с какви очи изобщо пишеп за фейк след като изля тонове руска помия в интернеда?!?
Аз пумия не изливам изливам факти и доказателства, а ти си боклук!!!Tи с какви очи изобщо пишеп за фейк след като изля тонове руска помия в интернеда?!?