Оцелелите преминават към афтърпартитоКупонът свърши, момчета
Всеки нов ъпдейт от юни започва на предния месец 26-та дата. Юни и Юли бяха огромна трагедия, но на 27 Юли за няколко дни спряха да чоплят и го пуснаха за малко на да не кажем старото ниво, но много по-добро от това което бе след 26 май. Следете и чакайте какво ще се случи след 26-ти Август, ако ще се оправят нещата тогава ще са лятото свършва!
Миналата година пак имаше два месеца почти но тогава по различен начин лимитираха трафика просто бутаха на нула рийча на няколко страници, но сега ъпдейта е голям и се случва пред очите ни. Постоянно всеки ден има нововъведения по страниците и явно когато рийча и трафика са нормални ги тормозим много и им пречим та за това ни режат, но мисля, че ще се оправи другия месец най-късно, ако не още този към 26-27 ми.АЗ също го забелязах това, при мен 90% от страниците са мигрирали но новия дизайн но и там чоплят още неща! Поне аз толкова голям и тромав миграционен период не помня имало е периоди за по 1-2 седмици но сега е 2-3 месеца. Дано се кротнат септември
На база 35+ страници... все същото.Имали няква промяна при вас с рийча или се така зле :Д
Изтриват ли ви се публикациите, които сте насрочили ръчно?
И на мен ми се изтриват днес публикациите.
Толко малко мъка ще изтърпим, а и трафика се пооправи!Имам изпратено съобщение от файсбук, че на 6 септември спират работа по страниците и са готови с промените! Една от сновните промени ще е свързана с локацията на поста но какво ще рече това не се знае ще има неща които няма да ни харесат това е ясно но поне да му мяза, ще има доста неща за търговците поне така пишат по западните форуми че за тях дори ще е по добре от преди, точно заради това с локацията, та ако при нас с новините си остане зле ще се захванем с търговията :Д