Аз нямам логика. Имам въпрос. Има хора, които имат медии. И те са наясно дали това е така или не. Ако имаше логика, нямаше да питам. При фейса не винаги има логика.Няма никакво значение. По твоята логика повече от половината клиенти на дигиталните агенции трябва да са с отрязан рийч, защото масово се насрочват постовете.
Нямаш логика, а задаваш въпрос? Тогава кажи, че се намираме на приказки и очакваш коментарчета, а не обосновани мненияАз нямам логика. Имам въпрос. Има хора, които имат медии. И те са наясно дали това е така или не. Ако имаше логика, нямаше да питам. При фейса не винаги има логика.
Ами да, очаквам коментари и мнения, нали тук е място за взаимопомощ? Или вече само темите за политика и здраве са интересни?Нямаш логика, а задаваш въпрос? Тогава кажи, че се намираме на приказки и очакваш коментарчета, а не обосновани мнения
То това за часа и актуалността на новината е ясно, въпросът е дали пуска повече видимост на директно публикуваните постове спрямо насрочените.Има значение в колко часа се пуска, както и деня и също дали е интересен за аудиторията.
Няма никакво значение.То това за часа и актуалността на новината е ясно, въпросът е дали пуска повече видимост на директно публикуваните постове спрямо насрочените.
Подкрепям същото мнение.Няма никакво значение.
Ставаме трима. Винаги може да се провери като се направи експеримент с няколко насрочени публикации и директно пуснати. Съпостави статистиките и ще се убедиш.Подкрепям същото мнение.
Е това исках да чуя, мненията ви са сходни с моето. Че спорех тия дни с двама души, явно ще се окажа прав. За мен също няма значение.Ставаме трима. Винаги може да се провери като се направи експеримент с няколко насрочени публикации и директно пуснати. Съпостави статистиките и ще се убедиш.
Както @V.Andreev спомена по-горе, това са съществените неща. Бих добавил и типа публикация - да не е само текст или само снимка, а текст/снимка, които кореспондират помежду си.
Да, можеш. Регистрираш се в инстаграм и създаваш акаунт. За бизнеси е препоръчително да избереш professional account (като account type).Ако имам страница във фейсбук , но нямам личен инстаграм, мога ли да направя инстаграм само на страницата си? Извинявам се за глупавия въпрос, не знам къде да го задам
Този проблем го има от преди време. Мисля, че по-горе в темата сме го коментирали.Имате ли проблем със снимките на споделени линкове в страници и групи от новинарските сайтове ?
Има нещо коментирано за проблем със снимките. Но питам конкретно за новинарските сайтове. Има някакво изискване, че трябва да се потвърди домейна, някой изпълнил процедурата за потвръждение на домейн във FB профила може ли да потвърди дали работи? И профилът трябва ли да е бизнес профил?Този проблем го има от преди време. Мисля, че по-горе в темата сме го коментирали.
Няма такива изисквания.Има нещо коментирано за проблем със снимките. Но питам конкретно за новинарските сайтове. Има някакво изискване, че трябва да се потвърди домейна, някой изпълнил процедурата за потвръждение на домейн във FB профила може ли да потвърди дали работи? И профилът трябва ли да е бизнес профил?
В дебъгера ми го дава Provided og:image URL, https:/.....................2.jpg.crdownload.jpg could not be processed due to EU news domain license restriction. For Details: https://www.facebook.com/help/533727544131571Няма такива изисквания.