Facebook - промени и новости

Аз съм с доста страници и мога да кажа, че в момента всичко е адски скапано.
Повече от двоен спад в трафика по сайтовете.

Мисля, че при колегата редрум също е така.

Да не би да правят пак някви промени.. O_O

Като цяло се виждат масово стари постове на нюз фийда,бъмпнати от преди 2-3 дни.
Аз на моя профил(истинския ми), виждам само някви линкове и снимки от преди 16 часа.. 20 часа.. 10 часа...
Рядко виждам нещо, което да е пуснато на момента?

От: Facebook - промени и новости

Че правят "нещо" е ясно.Въпросът е дали това "нещо" ще си остане както друг - без новини от Facebook относно какво точно са променили.Ще видим колеги,но вече 3-ти ден е зпе положението,а аз поне не забелязвам някаква основателна причина.Колегата redrum също е доста запознат,очакваме и неговото мнение.

Падна ми рийча на някои страници с 5-10 пъти :) Дано се оправи скоро. Чакаме.

Рийча и на моите страници е супер зле тия дни...

poseshtaemost.png
За какво говорим.. Вижте последните 3 дни..

П.С. Видях, че дори една от страниците ми имаше рийч от 20-21 човека.. дори някой публикации бяха с 0 рийч ? Някой подобни неща?

Не бях влизал скоро в тая тема... Тая седмица се мъча, като грешен дявол да достигна поне 1/3 от предишния рийч, но няма шанс.

Всички сме така RDesign, кофти работа. Но и преди е имало такива периоди, лично аз виждам промени по статистики и други неща. Човъркат нещо копеленцата, но ще го оправят със сигурност или поне се надявам :)

Re: От: Facebook - промени и новости

Всички сме така RDesign, кофти работа. Но и преди е имало такива периоди, лично аз виждам промени по статистики и други неща. Човъркат нещо копеленцата, но ще го оправят със сигурност или поне се надявам :)
Ако не го оправят до 10-20 дни.. идва време на масова разпродажба :lol:

Много е зле положението, не намирам никъде новини по въпроса..

onday.PNG

Това достатъчно ли е като новина? :) Честито на тези, които го имат. Интересна занимавка е. Очаквам като го активират масово по хората и да се възстановят старите reach-ове. Просто са експериментирали хората със стари публикации и т.н. ;-)

Виж файлът 7586

Това достатъчно ли е като новина? :) Честито на тези, които го имат. Интересна занимавка е. Очаквам като го активират масово по хората и да се възстановят старите reach-ове. Просто са експериментирали хората със стари публикации и т.н. ;-)
Какво е това? Аз го нямам?

Между другото снощи се разрових по анализите на страниците ми.. Някой публикации имат рийч от по 20 човека, някой дори са с 0 рийч. (Говоря за 80к страница) И то не само за една, ами няколко са такива.

Предполагам, че както и повечето им други разработки - ще ги активират поетапно на всички.
Това приложение показва какви публикации е имало на днешния ден преди година, две, пет и т.н. Смятам, че експериментите им са били в тази насока и затова са се появявали стари публикации вместо нови, а от това е паднал и рийча толкова драстично. Мисля, че скоро ще се възстановят нещата.
Интересното, е че снощи си играх с това приложение (по-скоро го разглеждах, то няма кой-знае-колко за 'игране'), а днес го няма безкрайно. :)

От приложенията можеш да го намериш ако нямаш икона от страни. Има го поне при мен. Доста е яко и същевременно странно. Гледам преди 4-5 години социалната мрежа какво по-добро мястобеше... Обаче в тоя фиид не присъства инфото от страниците, демек няма да имаме големи ползи от към трафик от тази нова опция.

Дано се оправи скоро :( .. Има ли някой друг, които да е като мен ? да има рийч от 0 до 20-30 човека? И кликове по 5-6 на публикации от страница със 80к човека?

Мне, при мен е така: Страница с 40к човека рийча варира от 3к до 6к заввиси от поста, но преди беше доста по-голям...

Всяка сряда фейсбук изпраща на мейлите на профилите,с които сте админи на страници съобщения с име "Your weekly page updates" , но забелязвам,че от 16-ти октоври вече не се отчитат говорещи за това,а People Engaged...

Май има малко подобрение днес.. дано се оправи до края на месеца.

Май има малко подобрение днес.. дано се оправи до края на месеца.
Да и при мен се вижда. Малко по-добре е.
Може да е било нещо обървкане с часовата зона или не знам ?

Горе