Здравейте... Не ме познавате, но по интересното е, че аз ви знам почти всички.
Нещо много се оплаквате напоследък.
Рийча нещо избегал а?
Не се ядосвайте пичове, рийча е избегал, ама не за всички...
При мен (и не само при мен) е 20-25%, да факт е, че има спад, но 5% не ги броя аз поне.
Замисляли ли сте се, защо при някои спада е огромен, а при други не чак толкова?
Форума го следя от много, много време и наистина някои хора не са за тук. Ще го обясня по друг начин... Не може хора които по цял ден крадат снимки, статии, новини и каквото още се сетите да се имат за предприемачи. Няколко човека (с някакви си сайтчета и страници), искрено се забавляваме от около 2 месеца.
След като ни писна постоянно да ни крадат, решихме да види какво ще стане, ако сцепим фейсбук от доклади.
Е май си е заслужавало труда.
Обяснявам и по-друг начин... Страници, които са направени с измама (няма да обяснявам, знаете си), в които се пускат крадени материали (не може да откраднеш снимка и дори да не я преименуваш), крадени статии и т.н., е такива страници за вбъдеще няма да прокопсат. Гледам, че и бизнеса с нови фенове върви, че и поръчките сериозни... Давайте си паричките, няма ядове
И докато не почнете да отделяте време, да търсите интересни неща, а не да крадете, докладите няма да спрат
Не го приемайте лично, просто се събрахме хора на които ни писна да ни крадът материалите
1% рийч мен ако питате, дори ви е много
Ако си мислите, че си ги говоря ей така наизуст, разгледайте внимателно някои фейсбук страници и сами преценете имат ли те спад...
Мога и да ви спомена заради кои хора се получи така, но може би няма да е в този пост... Има решение на проблема, щом едни могат да нямат фрапиращи спадове, значи и други могат....... Надявам се, сте ме разбрали правилно..... Нищо лично няма към повечето от вас, има много точни момчета тук, които бачкат здраво и ги поздравявам за това. НЕ може да се краде от едни от най-големите сайтове и да очаквате ей така да си продължават нещата вечно.
П.п. Няма Ядове