От толкова време се занимаваме с facebook и все още не намираме никаква логика в случващото се в него. Например, имаме една страница с малко под 3 000 фена, при постване на линк рийча му достига до 20 000 виждания????????????????????, но никой не клика на него. Имате ли логично обяснение колеги?
Това видео ми хареса. :|
[video=youtube;l9ZqXlHl65g]https://www.youtube.com/watch?v=l9ZqXlHl65g[/video]
Иначе за фб рекламата .. виждам, че някои колеги се оплакват от нея, че не достига до очакваният рийч!
Ами и аз се пробвах да промотирам един много друго кликаем линк на един познат - платих за 8хил. рийч(в 70хил. страница), в крайна сметка рийчът беше 27хил., като 24хил. са от реклама и 3 пряко от самата страница, което си е добре!
Брей, да ти дадат повече от колкото си платил. Нещо са се прецакали тоя път. Аз съм винаги под очаквания платен рийч и то на тематичен, engaging content.
Аз отдавна имам Г+, обаче изобщо не го ползвам.
Вчера случайно поразгледах и нещо не ми стана ясно има ли начин да се прави страница както във ФБ ?
В една и съща фейсбук страница правя 2 поста няколко минути един след друг.
Двата поста са от 2 различни страници, правени на лордпрес, и двете с купен хост и домейн.
Нещата които пускам са статии, идентични една на друга.
Едната статия има рийч 2 000, другата има 80... все още не мога да си дам обяснение на какво се дължи тази ОГРОМНА разлика.
Виж си статистиката, ако имаш повече референции от l.facebook.com може да е флагнат сайта като спамерски. Напоследък забелязвам такива изгъзица от страна на Марк. И разбира се най-големите спамери от ПИК дето дори не си правят труда да сложат поне снимка на фейк профилите, с които спамят наляво и надясно не го отнасят, защото наливат пари за рекламаИнтересно е, че когато публикувам някоя статия от определени сайтове и рийча е добър, от други не... тоест има някакви критерии, по които фб показва определен пост.
Вие имате ли някакви наблюдения в тази насока?
Може ли някой да ми обясни как да си сложа към страницата онзи app , който дава на феновете възможност да дават оценки (звездички) на страницата?
Преди известно време го бях сложила в страницата ми и работеше няколко месеца, след това сам изчезна ???
Сега виждам, че има доста страници, които отново са си сложили Review , но аз не го откривам ?