В момента като заредя линк не ми излиза нищо - нито снимка, нито заглавие. В дебъгъра също така, при някой друг има ли го този проблем.
Че това си е задължително. А иначе, реален акаунт няма как да изтрият. Просто си дръжте важните неща на лични акаунти или на такива на майки, баби, бащи, лели и запомнете - за нас фейсбук не е забава, а машина за печелене на трафик.Здравейте колеги... От известно време имам оплакване от мои приятели за изтрити лични профили без причина... Някой от вас забелязал ли е такова чудо?
Фейсбук започнаха да трият на поразия реални лични акаунти валидирани дори и с телефон. Моя съвет е тези, които имат фейсбук страници да прехвърлят собствеността на няколко акаунта.
Здравейте колеги... От известно време имам оплакване от мои приятели за изтрити лични профили без причина... Някой от вас забелязал ли е такова чудо?
Фейсбук започнаха да трият на поразия реални лични акаунти валидирани дори и с телефон. Моя съвет е тези, които имат фейсбук страници да прехвърлят собствеността на няколко акаунта.
Момче какво ми се правиш на важен с безсмисления ти коментар.
Какво значи "изтрити"? Просто изчезват?Момче какво ми се правиш на важен с безсмисления ти коментар. Достатъчно съм компетентен, за да не пиша глупости във форума! Профили са изтрити на мои приятели, които ползват само фейсбук за чат с приятелите си. Не искам да влизам в спорове, ако имаш някакво инфо различно от това, че са тарикати го сподели с нас!
Нещо ново ли има или е бъг това с броя коментари?
Явно администратора на страницата е скрил коментарите. Има такава функция, виждат се само от този, който ги е пуснал, другите не.