rossipel
Active Member
От: Facebook - промени и новости
При мен се беше случило същото преди 2 месеца - наказание е за 3 дни. Ползвах други профили,но и тях блокват след 1-я пост. И сега е същото - в момента в който се постне от друг профил и веднага се блоква
Странна работа..Аз мисля, че това е някакво наказание за страниците..Да се надяваме, че е временно. Не съм пробвал още с друг профил, но, ако не се оправи до утре, ще го пробвам този вариант, но забелязах, че в хота ми публикува линкове към фейсбук групи в оспамените страници, но тези на сайта, за който спамя по принцип не. Също така през него си зареждам по 3-4 публикации на ден за тематични сайтове в страници и групи, които не се използват за спам и там няма проблем. Всичко си излиза по график. Профилът не е блокиран, сайта не е блокиран, в хота също.... Като цъкна обаче на "Изпрати сега" и ми изписва съобщение като на moneff...явно има "акция" срещу страниците....
При мен се беше случило същото преди 2 месеца - наказание е за 3 дни. Ползвах други профили,но и тях блокват след 1-я пост. И сега е същото - в момента в който се постне от друг профил и веднага се блоква