Вискяр Градинаров
Well-Known Member
Хъ!
Един сайт за онлайн OCR ми отказа заявката за извличане на текста, че резолюцията била малка.
Един сайт за онлайн OCR ми отказа заявката за извличане на текста, че резолюцията била малка.
Не се спряхa тея хорa всеки път дa променят сaйтa и тaкa съм зaпочнaлa темaтa някой имa ли подобен проблем когaто се кaчи снимкa в стрaницaтa и не дaвa дa се нaстрои по чaс или ръчно дa се кaчи и зaпочвa дa трепти и мигa много гaдно в стрaницaтa нa мой познaт го прaви и нa моя приятелкa a вчерa другa моя приятелкa кaзa зa нейният профил се случило
Блaгодaря ще пробвaмИ при мен е така. Все едно гледам телевизор от 90-те като започне да трепти. Качвай по две-три снимки, така по-бързо ги зарежда. После триеш ненужните и оставяш само тази, която искаш да публикуваш.
Какво му стана на тоя фейс! От 5 интересни неща нито едно не тръгва. Оряза ни на нулата! Някой знае ли какво се случва?
Някой с идея защо, когато споделя от страница някой пост в група, то не излиза опция публикацията да се сподели от членовете в групата? Фейсбук ли има рестрикция към това или опира до настройки на страницата?